Új hozzászólás Aktív témák

• kvcf111

csendes tag

Nem akarok faragatlannak tűnni, de ez egy fórum úgy tudom, ami azért lett létrehozva , hogy egymásnak az adott témával kapcsolatban kérdéseket rakjunk fel, szerintem az az én dolgom, hogy éppen a dolgozatommal , a beadandómmal vagy a házi dolgozatommal kapcsolatosan kérdezzek...Vagy ha valaki idejön , hogy a házijába kell segítség akkor te elküldöd , hogy csinálja meg maga csak azért mert szerinted nem helyes, hogy segítségre szorul és ennek hangot is ad? Hogyha én látok egy tanácstalan embert , aki egy témával kapcsolatban akar segítséget, akkor vagy segítek neki vagy nem , és nem kérdőjelezem meg azt, hogy mégis miért is kell neki a segítség. Szerintem nem kértelek meg külön téged, hogy szólj hozzá és segíts nekem, ergó vagy segíts, vagy ne és ne az zavarjon, hogy nekem konkrétan a mellesleg 10 pdf oldalból álló házimban van 1 feladat amiben segítségre szorulok.
    Szerinted van időm az alapoktól végigolvasni az egészet és megérteni minden apró beállítást és az egész rendszer konkrét működését úgy, hogy van az egészre 1 hetem és életemben először látom ezt az egész linuxos rendszert és még az is hibásan működik?

Új hozzászólás Aktív témák