- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Gigi571
üzenetére
Köszönöm a válaszodat, hát akkor nem könnyű a helyzet, más típust nem is nagyon néztem, de most lehet körülnézek még, de lézeres multiba adott árkatba ezt találtam szimpatikusnak...
Viszont nem tudom eldönteni sajnos hogy a Samsung driver az csak nyomtató, vagy jó a szkennerhez is egyben, mert megnéztem a Samsung driver configurátorát, és van rajta szkenner fül is, de ott nincs hozzáadás mint a printer részben csak tulajdonságok, ezért nem tudom, hogy ez csak egy beállítóablak lehet vagy a szkennerhez is jó ez a driver, csináltam képernyőmentést is róla hogy pontosan mire gondolok.

Találtam egy SANE lev.listás posztot, amiből szintén hasonlót olvastam ki, de szeretnék biztosra menni, mit gondolsz, ez optimizmusra adhat okot, vagy mindenképp keressek más nyomtatót?
[link]Még annyit szeretnék megkérdezni tőled (tőletek) hogy ha minden kötél szakad, akkor az openSUSE-s repóból telepített virtualbox-al megoldható esetleg, hogy a virtuális win7 alól használom szkennerként az eszközt, a win-es driverrel?
Válaszodat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- NIOH 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest