Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Felraktam a 12.2-t, x86_64, KDE. Gond nélkül felment és pendrive-ról piszok gyors volt a dvd változat. Cd-vel a több frissítés miatt valószínűleg nem spórolnánk.
Elsőre úgy látom átvett miden beállítást gond nélkül, mintha mi sem történt volna.
Ami viszont számomra szembetűnő, hogy sokkal gyorsabbnak érződik a rendszer.
Nem rég volt fent pár hétig egy Fedora 17, ami gyors volt. Nos, nálam ez az openSUSE 12.2 is van olyan gyors, ha nem gyorsabb így elsőre. A KDE is jól műkszik. A Pulseaudio-t reflexből kapcsoltam is ki
Valószínűleg tényleg van valami abban a 3.4-es kernelben, a (Fedora is azzal jött).Kicsit a 2-es grubtól féltem, mert azt kezdettől fogva szidják sokan, egyelőre működik.
Persze ezek csak első negyed óra tapasztalatai, ennél többet nem is mondhatok. Nem akarom elkiabálni. Van pár dolog, amit kipróbálok még, aztán a hétvégén le sem állítom a gépet, nyúzom, ahol és amikor csak tudom.
A további tapasztalatokról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest