Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Felraktam a 12.2-t, x86_64, KDE. Gond nélkül felment és pendrive-ról piszok gyors volt a dvd változat. Cd-vel a több frissítés miatt valószínűleg nem spórolnánk.
Elsőre úgy látom átvett miden beállítást gond nélkül, mintha mi sem történt volna.
Ami viszont számomra szembetűnő, hogy sokkal gyorsabbnak érződik a rendszer.
Nem rég volt fent pár hétig egy Fedora 17, ami gyors volt. Nos, nálam ez az openSUSE 12.2 is van olyan gyors, ha nem gyorsabb így elsőre. A KDE is jól műkszik. A Pulseaudio-t reflexből kapcsoltam is ki
Valószínűleg tényleg van valami abban a 3.4-es kernelben, a (Fedora is azzal jött).Kicsit a 2-es grubtól féltem, mert azt kezdettől fogva szidják sokan, egyelőre működik.
Persze ezek csak első negyed óra tapasztalatai, ennél többet nem is mondhatok. Nem akarom elkiabálni. Van pár dolog, amit kipróbálok még, aztán a hétvégén le sem állítom a gépet, nyúzom, ahol és amikor csak tudom.
A további tapasztalatokról írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest