Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Van két kész, telepített SUSE Linux Enterprise 11 SP1-es vmware image. A Host gép Windows 7. A hálózat NAT-ba kell hogy legyen, mivel a két image ugyan azon a Hoston fut, és ezeknek kommunikálniuk kell egymással,illetve a Host-gép nek is látnia kell őket. Ez eddig teljesen jól működik. Viszont az imagek (vagyis csak az egyik, a másiknál erre nincs szükség) nem tud kimenni az internetre, illetve a Host gép címét sem tudja pingelni. Valamilyen routolási problémára gyanakszom, de már mindennel próbálkoztam amit csak találtam, és nem megy. Egyszer sikerült valahogy megcsinálnom, akkor épp azt állítottam be, hogy a Yast helyett a NetworkManager kezelje a hálózatot. Ekkor működött, de aztán következő indításnál már IP-t se kapott az image.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert valószínűleg az imagel van gond. Mivel csináltam egy teljesen friss Ubuntut, szintén NAT-ra állítva, ugyan ezen a konfigon, és ott minden rendben működik.
Ha valaki nagyon vágja a hálózatokat, ill. a linuxot, akkor segítsen pls, akár privátban is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő