- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Csomag alatt .rpm-re gondolsz? Eddig egy oldalt találtam, ahol lettek volna, de azokat valamiért nem nyelte be a SUSE. Próbáltam a Firefox-ot és a Chrome-ot is így feltenni, de nem sikerült.
Eddig egy sikeres (tehát nem csak úgy tett, mintha települne) .rpm telepítésem volt, az is az Opera volt és az is valószínűleg azért mert az opera honlapjáról szedtem le. (Még mindig nem értem, hogy a Firefoxot és egyebeket miért nem lehet .deb és .rpm formában leszedni.)
A tuner esetében pedig nem csak hang, hanem kép sincs.
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel sem ismerik a lejátszók, pedig próbáltam többet is. Maga a YaST sem képes rajta csatornákat beállítani. És miután a Leadtek Helpsite-on külön le volt közölve, hogy jöttek/jönnek a Linux-os Leadtek driverek, gondoltam hátha ott lesz a gond.