Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a linux-al. Pontosabban a Suse11-el.
Feltelepítettem, és nagyon tetszik.
Sajnos van egy két olyan program ami csak Windows verzióban létezik, de terveimben szeretném tovább használni a Suse11-et.
Megtaláltam ,hogy létezik a Wine ami windows programok futtatására alkalmas, és a Cedega ami játékok futtatására is jó.
Mivel torrentezni is szoktam arra megfelel a KTorrent, de kell egy net optimalizáló program (olyan mint a Windows-nál a Cfosspeed) erre a Wondershaper-t találtam.Kérdésem kérésem annyi lenne hogy honnan melyik verziót töltsem le, hogy telepítsem,Elmagyarázná nekem valaki? Ha esetleg valamelyik helyett létezik jobb megoldás természetesen az is érdekel.
Előre is köszi.
U.I: Teljesen amatör vagyok Linuxban igy ha szájbarágosan irná le valaki nem haragudnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest