Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes #1155 üzenetére
Eddig annyit próbáltam, hogy kézzel hozzáadtam a DISPLAYMANAGER_RANDR_MODE_VGA-t az /etc/sysconfig/displaymanager-hez. Ez ugye eddig nem volt benne. Így most meg is jelenik a Yast sysconfig szerkesztőjében is, de nem vesz tudomást a beállításokról. Utoljára hagytam a X.org frissítést, most fogom megpróbálni.
Tudomásom szerint az Enterprise Server csak akkor fizetős, ha supportot is kérsz hozzá. Asszem 60 nap support ingyen jár, hosszabításért kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest