-
PROHARDVER!
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Belém égett, mikor jöttem le, 1-es motorfék. Mondom így is túl nagy a tempó és ráléptem a fékre... Na az nagy hiba volt az ABS darált én meg nyíl egyenesen csúsztam a kanyarcsúcspont felé. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy húztam egy kettest és kis gázzal kihúzta magát a szánkázásból de ott egy életre megtanultam, hogy a féket felejtsd el ilyenkor.
-
Qru
MODERÁTOR
-
az enyémbe is jó lenne egy másik automata...
...viszont azért móre nagyot nézett pár napja, amikor a senkiföldjén másztam fel a hegy felé a saras nyomvályús úton, ő szembe jött, picit lehúzódtam, és így a jobb oldal becsúszott a peremről a nyomvályúba (ami tiszta sár volt)... ...majd a kocsi ment tovább és szépen kijött belőle döccenés nélkül
-
CB
senior tag
Szombaton volt egy bécsi utam a forival.
Végig 130-140 km/h-val küldtem, az átlag fogyasztás 7,3 l/100 km -re jött ki (számolt).
Volt 1-2 olyan szakasz, ahol csak 110 km/h volt, de ez csak az út kb. 10%-ban.
Ezen a napon szerencsére minden kedvezett az utazáshoz. Nem volt túl meleg, de hideg se, egész nap szélcsend, nem esett. Ketten mentünk a párommal, csomagok nélkül, üres kocsival.
Szóval ez egész jó fogyasztás lett, én is meglepődtem.
Már 44000 km tettem a kocsiba, de még új szaga van2018-as, 2.0 benzin, CVT, 150 LE
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest