Aktív témák
-
bandibmx
újonc
Sziasztok!
Még tavaly vettem meg a kormányt egy sráctól. Működött is egy hétig. Aztán rádugtam a gépre hangot adott ki a windows hogy rá dugtam. Játszanék ,de nézem hogy nem működik.(nem fordult el a kormány a játékban miközben en forgattam, gombok sem működnek) Megnyitottam az eszközkezelőt és nézem hogy lett egy új sor "Nincs megadva" néven és ott szerepel a kormány neve. Mi lehet a baja? Hogyan bírnám megcsinálni? Ja és a kormány neve is módosult "SRWheel Bootloaderre"! Steelseriesnek írtam, kértek valami RMA cuccot, aztis elküldtem nekik, aztán megint kérték.. úgyhogy hagytam is.. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, akár megjavítani!
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest