- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
bandibmx
újonc
Sziasztok!
Még tavaly vettem meg a kormányt egy sráctól. Működött is egy hétig. Aztán rádugtam a gépre hangot adott ki a windows hogy rá dugtam. Játszanék ,de nézem hogy nem működik.(nem fordult el a kormány a játékban miközben en forgattam, gombok sem működnek) Megnyitottam az eszközkezelőt és nézem hogy lett egy új sor "Nincs megadva" néven és ott szerepel a kormány neve. Mi lehet a baja? Hogyan bírnám megcsinálni? Ja és a kormány neve is módosult "SRWheel Bootloaderre"! Steelseriesnek írtam, kértek valami RMA cuccot, aztis elküldtem nekik, aztán megint kérték.. úgyhogy hagytam is.. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni, akár megjavítani!
Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged