-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
válasz 30z.Samu #9402 üzenetére
Ha ezt 2017-18ban mondod, hogy az új játékokra nem lesz optimalizálva, akkor szomorú lettem volna, DE mire kell még ezt optimalizálni? A Princess Peach játékra, vagy arra a hihetetlen mennyiségű crossplatformos indire?
Ez viszi az összes jó megjelent játékot, így is haláltusája után van a switch. -
Voltam
csendes tag
Udv!
Vettem egy 512gb sd kartyat.A jelenleg deckben levo 256gb kartyat hogy tudom ramasolni hogy megmaradjon minden beallitas egyedi emulator stb.mac van csak otthon.KosziHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
bepken
veterán
ajj de nagyon örülnék neki, hogyha ez a PC port jól sikerülne és a Deck-en is meglenne legalább egy stabil 30 fps
Ghost of Tsushima - Érkezik: 2024. máj. 16.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz 30z.Samu #9414 üzenetére
a God of War elvileg már az elejétől egész jól szaladt rajta, legalábbis úgy rémlik. basszus...azt a játékot is be kéne már pótolni végre
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
boost
addikt
Ritkán szoktam ide irogatni, de azt elmondanám, hogy egy hete játszom a Helldivers2 játékkal, és találtam olyan beállítást, amivel 30 és 45 fps között tudom tolni (néha persze beesik), és szuper! Annyira, hogy ma direkt be is jöttem az irodába.
Túl kényelmes, hogy bármikor el tudom indítani a Decken a játékot otthon. -
chris0000
őstag
hi. nektek volt már olyan, h asztali módrol vissza váltva, sötét képernyő van és csak azt lehet hallani, ahogy a menüben lépkedsz? csak újraindítás oldotta meg nekem, és azt is úgy, h tudni kell látatlanba, h most a leállításra nyomtál rá...
1TB oledem van. thx. -
-
cami][us
senior tag
Szerintetek a HFW menni fog a gépen?
#9422 Nekem ezt megoldotta egy tavaly nyári frissítés. Hitman 3-nál még előfordul, miután kilépek a gémből.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #9432 üzenetére
én anno az Assassin's Creed első részét egy Samsung RV510 laptopon vittem végig (Intel GMA 4500MHD integrált) - modolt driver + modolt konfig fájl....ha félig a földet néztem, akkor néhol megvolt a 30-35 fps...
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
A thronebraker the witcher tales is pazar... a sz@r telefonommal csináltam a képet, vmi honor 2018-ból...
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Én most azon lepődtem meg hogy már hetek óta kint van a Steam-en hogy végkiárusítás alatt van a 64-es és az 512-es LCD amíg a készlet tart és még mindig van belőle. Azt hittem két hét alatt ki fog pörögni nekik.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Ja és csütörtökön indul a Steam Spring Sale, szóval párcákat izzítani!
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #9435 üzenetére
Szerintem mióta kint van az OLED azóta phase out van a két LCD gépre, szóval elég régóta... Lehet, hogy most már annyira csak az OLED megy, hogy nem kopott ki...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Lmh
őstag
Én egy oledet vennék lcd kijelzővel
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Semin
senior tag
A GeforceNow-t próbálta már valaki decken? Érdekelne a valós tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest