-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Felmerült, hogy vajon mennyi ideig lesz támogatott a gép, mennyi lehet az életciklusa. Nos lehet, hogy már az idén lesz olyan játék, ami meg se makkan rajta (lehet, h pont a Rasztafasz). Viszont ahogy visszanéztem, h milyen játékokkal nem játszottam még, szerintem évekig elleszek vele. Vásárolgattam ezt azt a steam-re és már most nem tudom mivel, mikor fogok játszani. Szóval ez csak azokat zavarhatja, akik mindíg az aznap megjelenő játékokkal akarnak csapatni. Egyébként arra meg ott az xbox.
Úgy néztem, hogy már Magyarhonban kellene lennie a gépnek, mivel tennap este 22kor már ide indult

Bár már játszottam vele, mégis sajnálatosnak tartom, mert jó játék amúgy. Terveztem, hogy egy végigjátszással a csillapítom a sorozat okozta undoromat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Kés topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Asus Rog Strix G513RS-HF035
- LAPTOP TÖLTŐK: DELL, HP, LENOVO, / usb C, Center pin /
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2