- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Diopapa #11090 üzenetére
Néztem 1-2 videót a One-ról és láttam, hogy elvileg van dedikált gomb a kijelző méret/távolság állításra. De amíg nem láttam, saját szememmel jól működni ...
A 3DOF -engem kb nem is érdekelne egy ilyen szemcsiben, de azt sem láttam bemutatva egy Steam Decken használva pld.A Q3 teljesen használható mert azt Steam Link -en vezeték nélkül össze lehet kötni
és ami nem VR azt 100% kiszolgálja a Deck. Ebben a videóban van nem VR ról is felvétel Deckről is ugyan így működik.
Igazából egy AX -es router/ap amit megkap a Q3 / Deck dedikáltan olyan alacsony késleltetést rak hozzá, hogy ami nem kompetitív arra 100% -os.Vagy ilyen kütyüvel a Deck dokkolójával HDMI -n.
De én igazából nem Deckel szoktam hanem a nagy gépel szoktam játszani ott meg van elég sok megoldás első sorban Virtual Desktop pld. ha nem akarok kábelozni.
Viszont ez az a kategória amire azt mondom, ha van lehetőséged próbáld ki mert nem ugyan az órákig használni még egy AR szemüveget sem nem hogy egy VR fejest mint nézni egy monitort, kézi konzolt.
EU -n belül Amazon -ról rendelj bármit is rendelsz és rendes eladótól, hogy vissza tudd küldeni bukó nélkül ha mégsem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fűnyíró topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest