Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Tomdriver #104476 üzenetére

    A Steamen-en millió más dolgot is lehet csinálni a játszáson kívül.Az egyik ilyen dolog a piactér. (közösség/piac)
    Itt vásárolhatsz vagy el is adhatsz dolgokat. Pl ha van valamelyik játékodból játékkártyád akkor azt itt el tudod adni és így egy másik játék vásárlási árát tudod csökkenteni. (feltéve ha steamen vásárolsz)
    Itt is kialakultak azok a társaságok akik a sorokat gyűjtik (minél több játék), ipari módon kereskednek a piacon, akiknek a vitrin a fontos stb.
    Most jelenleg meg arról van szó hogy volt a winter sale (leárazás) ahol ingyen lehetett kapni ilyen eladható kártyákat és ezt persze ki lehet használni (Mindapokolrajutunk ;] :P ) módon ha az embernek több profilja is van, mert akkor értelemszerűen mindegyik profilon begyűjtögetheti az ingyen tartalmakat és utána a fő profilnak oda tudja a mellék profil ajándékozni.
    Na most nálam is ez a helyzet és az egyik ilyen mellékprofilnak maradt némi költőpénze amiből vásárolhatna valamit hogy aztán a fő profilnak ajándékozhassa.
    A drágakő meg alapesetben csak 1 tétel a piactéren, de persze itt is megjelent a kereskedelem és megkerülve kicsit a szabályokat itt is át lehet menni a szürkezónába :DDD
    Ezért lenne jó minél keveseb pénzből, minél több drágakövet szerezni.
    Ennyi volt a mese mára, jó éjszakát mindenkinek :C

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák