Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajoho
tag
Tiszteletem Mindenkinek!
Szintén nagyon várom már a Starcraft 2-t, az eddig látott képek és olvasott cikkek alapján nagyon bejön!!
Bizzunk benne, hogy legkésőbb 2008. decemberében megjelenik, de addig is legyen már végre legalább játszható demó!!!!
-
t72killer
titán
válasz
Wolverine #795 üzenetére
Egy boltban 12/3/08-at írtak, ez valszleg idén decembert akar jelenteni (és nem március 12t
)
-
wandR
csendes tag
Ebben bíztam!
Akkor várjuk a Blizzes konferenciát és a (konkrét?)dátumot...
-
wandR
csendes tag
csaó!
[link]
Elképzelésem sincs,h mennyire hivatalos de legalább valami
Release Date: 2008-12-03 -
Tiszta hírzárlat van
-
kuszal
tag
Mikor? Mikor? Mikor? Mikor?
Meddig kell még várni????
-
Muton
addikt
itt van egy rövid összefoglaló az életemről. mondjuk a valóságban fiatalabb vagyok, még lazább és egy nőmnek sem volt/lesz csápja
-
fassasin
csendes tag
ok köszi
-
fassasin
csendes tag
már én is nagyon várom
és szeretném megkérdezni hogy szerintetek milyenek lesznek a rendszerkövetelmények?
-
Muton
addikt
válasz
Sheltem77 #770 üzenetére
tényleg sok. mondjuk ennek ellenére elgondolkodnék rajta, ha a társasjátékos környezetemben fogná rajtam kívül valaki, h mi a sc univerzum
tesómnak említettem (Ő a fő beszerző - a jövedelme miatt), megnézte a videót, aztán annyit mondott, h nem kell még egy rizikó, meg egyébként is utálja a bogarakat*
*gondolom a zergekre gondolt
-
Gh0sT
addikt
válasz
Sheltem77 #770 üzenetére
Az összeg így egyben tényleg riasztó lehet, de szerintem egy ilyen játék túlmutat a klasszikus értelemben vett társasájátékokon. Akik gyűjtögetős kártyajátékokat játszanak, ennél jóval nagyobb összegeket invesztálnak hobbijukba. Tudom, nem egy kategória, de inkább érzem közelebbinek a Starcraftot egy Magichez, mint egy Gazdálkodj okosanhoz.
-
Sheltem77
aktív tag
Mi asszony tesójáékkal monopolyzni szoktunk otthon unokaöcsémmel nagyon ritkán Gazdálkodj okosan. Ahogy elnézegettem a képeket frankó társasjáték lehet ezis. 190 féle műanyagbábu(vagy mittomén milyen anyag) kártyajátékon alapuló fejlődéses harc etc. Igényes. Nade 18k ért? Álljon már meg a menet.
-
Muton
addikt
válasz
Sheltem77 #768 üzenetére
mi (család, ismerősök) szoktunk venni és összeülünk egy-egy játékra. mondjuk egy normális üveg borral
csak az a baj, h a legtöbb társasjáték full a szerencsén (dobókocka) alapszik és ha peched van esélyed sincs nyerni egy 'hülyével' szemben sem. bár az sem lenne jó, ha mindig az okosabb nyerne
szóval szerintem azért drága, mert nincs sok warez társasjáték, tehát ha kell, akkor megveszed akármennyiért is. sajnos
-
Muton
addikt
-
válasz
Hujikolp #761 üzenetére
jobb ha maradsz az 1. résznél akkor ha az annyira bejött, mert hogy ez nem lesz fullra tökugyanolyan mint az az tuti, de hát azért is 2. rész, hogy változtassanak fejlesszenek, csiszoljanak rajta, beb@szna, ha minden játék folytatását az első kinézetével dobnának ki, a kutya se játszana vele akkor manapság
-
Ezt a Siege tankot nagyon elrontották
Szvsz! Ahogy kidobja a 4 "lábát", ahogy lő, és ahogy necsapódik
Eredeti sokkal jobb volt. Egyben reménykedem még, valaki a sc2-be beleviszi a teljes sc1 unitokat, mind full úgy ahogy 1-ben volt.
-
alien_
őstag
-
csaabz
őstag
Várjuk már-várjuk már....
Én asszem megint terránokkal leszek! -
spyduck
nagyúr
Veszek egy go7300-al szerelt notit ha nem fog elfutni rajta akkor nagyon mérges leszek....
-
-
alien_
őstag
Hú, ezt mióta vártam már!
MEGJELENT!! -> Project Revolution W3:TFT MOD -
Whaskes
senior tag
ez milyen video akar lenni?
[link]
-
spyduck
nagyúr
Igen pont ez a baj
Ha beírom ,h www.starcraft2.com ezt kapom:[OFF]Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.--------------------------------------------------------------------------------
A program helytelen szintaxist talált egy megjegyzésben.
[/OFF]
Úgy megköszönném ha csinálnál a szövegre egy ctrl+c utána meg itt egy ctrl+v-t
-
-
Whaskes
senior tag
jókis game lesz. asszem, ha megjelenik valami úton módon feldobok egy xp-t a gépre.
-
spyduck
nagyúr
válasz
CounterBoci #725 üzenetére
Hát ez elég gáz mert azért adtam el a gépmet 1 hete mert már nem játszok és csak a starcraft 2-re vártam!
És gondoltam magamban minek az a gép ha úgy sem használom, a starcraft 2-t meg soha nem adják ki úgy voltam vele!De amúgy ebben a cikkben semmit nem írnak az SC2-ről!
-
LucifeI2
őstag
válasz
CounterBoci #725 üzenetére
Nem értem miért kéne kiadniuk csak azért, mert a WCG úgy döntött hogy előre kiírják arra a listára, ami még csak azoknak a játékoknak a listája amikre lehet szavazni, hogy melyik legyen WCG-n. Semmi értelme nincs annak amit mondassz, a WCG-nek semmi köze ahhoz hogy a Blizzard mikor adja ki a SC2-t.
You can cast your vote for the World Cyber Games 2008 event games here. A list of game choices can be found below
-
CounterBoci
senior tag
igen tisztelt elvtársak. a nagy találgatások közpette nem tudom felfigyelt-e már más is arra, hogy a world cyber games 2008-as játéklistáján már ott van a starcraft2. úgyhogy valószínű, hogy ha mingyárt félkezú terrán marine-okkal, meg fejetlen zerglingekkel is, de hamarosan miszály kiadniuk.
-
ZéZé@PH
aktív tag
Új egység a terranoknál: TF-620 Nomad
Szerintem baromi jól néz ki, és hasznosabbnak tünik mint a science vessel. -
Nunder
őstag
Szevasztok! Ki informálódik folyamatosan? A 2008 elejei kiadási dátummal mi a helyzet? Két hónapja olvastam valahol hogy akkorra várható! Ez most kacsa?
-
Muton
addikt
nem láttam sok 10 south parkot (up to 10 max)
a grafikája nekem sem jön be annyira. már a topik elején is írtam, h túl gömbölyű
szerintem egy kicsit szögletesebb jobb lett volna ebben a warcraftosított világban. mondjuk annyira nem rossz, h ezen múljon a játék értékelése.ha már warcraftnál járunk a w3 2. expansion mikor várható? remélem minnél előbb, h az sc2-ig is legyen mivel tolni
-
ruan
tag
Nem láttátok azt a South Park részt, mikor Cartman egy bolt előtt föl-alá járkál, és vár vár vár, hogy kiadják a Nintendo Wii-t ami már csak 3 hét, végül hazamegy.
Este próbál aludni, forgolódik nézi az órát, ránéz újra de alig telnek a mp-ek.
Ekkor támad az a "zseniális" ötlete hogy lefagyassza (hibernálja) magát.
Így a 3 hét várakozási idő az Ő érzékei szerint csak pár perc lenne.Addig is míg nem jön ki a SC2 nézem a gameplay videókat.
Csak nekem nem tetszik a grafikája? Látványos, szép de talán az arányai miatt olyan gyerekes (SC1 hez képest), tisztára mint a Warcraft csak a SC2 egységeivel.Valószínűnek tartom hogy ilyen marad a graff. sebaj a játékélmény biztos feledtetni fogja.
-
V.Stryker
nagyúr
Amit tiltanak a fórumban:
[I]
# "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
[/I]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest