Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
mindenkinek akinek van már kulcsa kapott egy újat!
haverom már oda is adta
most tölti!
-
Bibby
addikt
Ez gondolom max a kampányban fog szerepelni, de azért ütős.
-
olbaidhun
őstag
Én is beállnék a kulcsnélkül offline-ozók sorába, üdv szomorú társaim
-
h.adam.92
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #1587 üzenetére
annyira 1szerű h addig botozol, amíg nem érzed magad highnak és csak utána mész multizni.
-
bpx
őstag
(#1584) h.adam.92: nem, legfeljebb ha open beta is lesz
(#1585) Furious: igen, de egy időben csak egy helyen -
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébiránt pedig hölgy fórumozó mióta lehet PH nagyúr?
Valami panasz topicot csináljanak már
Úr érted, Úr...
-
HartgeH3-2.8
addikt
"Háttal nem kezdünk mondatot ezért előre fordulok"
Most azon gondolkoztam , oké most elgyepálnak rendszerint stratégiába nem gond.
De basszus be akarok menni majd a boltba megvenni kezdésnél startnál az SC2-t mondván haveromnak hogy ne várjunk már fél évet mire lemegy az ára a sok hülye meg szarrá gyakorolja magát lesz 500 csillagja meg 1000 lejátszott meccse mi meg majd lámáskodunk.Csodálatos.Erre mit csinálnak? Tökéletesen osztogatnak béta kulcsokat hogy gyakorolhasson a jónép és mire majd mondjuk oda jutunk hogy na kezdjük minden egységet ismernek már és magát a játékot is A-Z ig felfedezték..Mi meg esetleg csak csodálkozunk yéé az ott mi..meg az mi meg az ott...(oké mondjátok aki láma ne menjen addig multizni)
De ez mekkora kibaszás azzal akinek nincs még kulcsa
Mondjuk én nem dőlök a kardomba ha nem lesz..de most nem mindegy hogy csak a weboldalon olvasod az egységek leírását vagy játszol valamivel.Egyébként ezeket a különböző "moddolásokat" sem értem "bizonyos" verziókkal nem illegálisra gondolok de olyan játékot moddolnak meg pályát raknak be meg isten tudja még mit ami még meg sem jelent ki sem jött.A blizzard Store-on híre se bűze a játéknak D
Hol van az igazság? PH Nagyúr mondja meg
-
Furious
tag
Sziasztok!
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy béta-kulcsot lehet-e használni több gépen is?
Tehát pl.: haver megkapja, és én is használom? -
h.adam.92
őstag
nekem mondta egy ph-s h egy idő után mindenki kap kulcsot. ez igaz?
-
bpx
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #1581 üzenetére
igen, ennyi, nincs más
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Beregisztráltam a Blizzard.com ra hozzá is adtam 2 blizzard játékot el is fogadta minden oké.Ezt az Opt.in akármit is telepítettem és a gépem specifikációja felkerült.Jól olvastam hogy innentől kezdtve Lottery a dolog? Tehát majd vagy küldenek SC2 béta kulcsot vagy nem? Mondjuk annyira nagyon nem lényeg mert mindjárt kijön csak kérdezem
De elvileg más tenni való nincs ugye?! -
Bibby
addikt
Protoss-szal mi a leghatékonyabb battlecruiser-ek ellen?
Csak hogy szakmázzunk kicsit. -
h.adam.92
őstag
csak utánna kellett volna néznem, tárgytalan sry
-
h.adam.92
őstag
mapokat tudnátok linkelni?
-
Bibby
addikt
Én ezt használom hozzá.
-
Bibby
addikt
Közben kijött a legújabb okosítás, amiben már lehet fajokat is választani.
-
Bibby
addikt
Nekem a zerg az ami kicsit csalódás... többnyire a régi egységek maradtak meg, vagy azoknak kicsit módosított változata. Kevés az újdonság a többihez képest.
-
Gabás
addikt
-
bpx
őstag
válasz
h.adam.92 #1552 üzenetére
"rájöttem h nekem pont a multi kellett, nekem nagyon feldobta a játékélményt"
még szép, a starcraftban a rövid single rész és buta gépek elleni játék a multihoz képest kb. semmit se ér
engem pl. totál hidegen hagy hogy három részben jön a single kampány, ha a multihoz már az első rész is elég
(mondjuk attól félek, hogy majd okosan kitalálják, hogy a 2. és 3. rész hoz 1-2 új unitot aztán lehet azt is megvenni) -
jerry311
nagyúr
válasz
Winner_hun #1536 üzenetére
Tegnap én is kaptam ilyet.
Pedig localban játszottam, AI ellen.(ismerkedtem a technology tree-vel, mapokkal, egységekkel)
-
CSiMi_
tag
Én annyira akartam, és mindenhova regeltem, meg minden, de nem kaptam Beta accot
-
Thome
veterán
válasz
Winner_hun #1544 üzenetére
Igen, van, de kulcs nélkül...
-
Winner_hun
félisten
Van itt valaki egy 1v1-re?
-
M4R1NE
tag
Üdv mindenki!
Csatlakoznék azok sorába, akik kaptak beta keyt!Szóval ha valakinek van kedve innen játszhatnánk 2on2-ket vagy ilyesmiket...
-
spyduck
nagyúr
Lehet ezért megköveztek de ebben a játékban semmi az újdonság erejével ható dolgot nem találtam. Játszottam vele 1x és jó volt, viszont nem estem tőle hanyatt. Van 1-2 új egység és ezen felüli újdonság de mégse érzem azt a húha érzést
-
XanD3R
senior tag
válasz
Winner_hun #1534 üzenetére
-
XanD3R
senior tag
válasz
Winner_hun #1532 üzenetére
Sajnos innen csak pár embernek van Beta-ja (legalábbis legálisan
) A sandbox verzióval meg sajnos nem lehet neten játszani másokkal csak AI ellen.
-
Winner_hun
félisten
Elsőre furcsa volt de a protossokat kezdem már szokni, többit még nem próbáltam. PH-s csatározások szoktak lenni?
-
h.adam.92
őstag
am ha el akarnám passzolni, hogyan lehet lekapcsolni az accról?
-
spyduck
nagyúr
Nem rossz ez a játék 1920x1200-on
-
Ptech
addikt
Üdv,
tudna valaki, akinek fenn van a játék egy screenshotot csinálni amiben látszik a Ghost avatar lehetőleg nagyobb felbontásban?
-
Thome
veterán
Mostmár vér fog folyni...
-
Roberth
csendes tag
Szevasztok!
Én úgy jártam vele, hogy persze, nem kaptam első körben meghívót a tesztelésre én sem. Csüggedésem közepette letöltöttem én is torrentről, meg nagy nehezen, többszöri nekifutásra feltörni is sikerült, ment offline, gép ellen. No, és mit ad Isten? Ma 4:17-kor megérkezett a meghívó.
Azt sem tudtam mondjuk, hogy lesz 2. kör is. -
h.adam.92
őstag
úgy értette, h ne itt beszéljünk róla, mert 3x takarította le az asztalt, a nyálfolyatás miatt
-
Thome
veterán
Plíííz ezt PÜ-ben beszéljétek meg, mert vérszemet kapunk, és ip alapján lenyomozunk titeket!
-
h.adam.92
őstag
közben egy másik haverom is emgkapta ugyan ugy mint mi, kulcs nélkül és neki megy minden probléma nélkül és a blizzardrol szedte le.
szal akk lehet h letöltés közben megszakadt a netem v vmi ilyesmi, azér tnem tudtam leszedni v nemtom... -
jerry311
nagyúr
válasz
DarkGubi #1502 üzenetére
A fene se tudja. Blizzard shopban vásároltam az SC1-et. Kicsit zavart, hogy az európai régióban ugyanazokat az számokat láttam, mint az USA-ban, csak nem dollárjel volt mögött.
Blizzard shop még aránylag könnyen átverhető, szóval szépen átmásztam az USA régióba és megvettem dollárért.
SC2 betát meg a blizzardtól töltöttem le. -
DarkGubi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nioh 2 (PS4)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest