Hirdetés
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
a valdore-t az ultra-mega-durva OP speckó konzol miatt kell kivenni. minden lövésnél van rá esélyed hogy a sebzéseddel arányosan gyógyítsd a pajzsod. volt olyan hogy 32k-t heal-elt minden pajzsszegmensen.
én túlzásnak tartom az 5 tac konzolt. hasznosabb inkább sok univ konzolt használni, amik ugye nem férnek el mind az engi/sci helyeken mert akkor meg páncélod/EPS-ed/RCS-ed/field gened nem lesz helyhiány miatt. ha már egy tac helyre univ konzolt raksz, akkor ugyanott vagy egy 4 tac konzolos hajóval is.
sőt nekem mogai-on csak 3 van, mégis irtó harapós.romulán is használhatja, de akkor le kell mondanod az álcázóról és a singularity core-ról, ami szerintem már nem éri meg. de persze lehet kifarmolom a romulánnak is.
apropó: vajon azok a klingek, akiknek nincs lvl3 marauding-juk, és ezáltal nem léphetnek be a sirius sector-ba RP nélkül, hogyan jutnak el a Raisa-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest