- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz CPT.Pirk #3598 üzenetére
Többek közt ezért is volt akkora minőségi ugrás a legénység számára az Iowa-osztályú csatahajó (270m) megjelenése a North Carolina (220m) meg South Dakota (200m) után. Hiába szolgáltak rajta többen, sokkal tágasabb volt a mindennapokban. Volt valami statisztika a 2. világháború utolsó éveiből, amiben végül levezették, hogy jóval kevesebb baleset esett meg egy repülőgéphordozón meg Iowa-osztályú hajón szimplán abból kifolyólag, hogy elfértek rajta az emberek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Lokids
addikt
válasz Bad Pritt #3595 üzenetére
Az alacsony létszám betudható annak, hogy a létfenntartó kapacitása véges. Bár az F elbír azt hiszem +4000 főt végszükség esetén, de csak rövid ideig, evakuációs céllal.
A tágas belső luxust mondjuk én se értem. De ebből nincs olyan sok, csak a főtisztek alszanak külön szobában és a folyosók mérete valószínű alkatrész szállítási célok miatt akkora.
De valószínű én is inkább + pajzsgenerátort, energiacellákkal és egyéb "hasznos" dolgokkal pakoltam volna tele egy ilyen hajót.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bad Pritt #3595 üzenetére
Még úgy is hatalmas, hogy valami 6000 körül van a maximum legénységi létszám. Sőt, komplett akvárium deck is volt azoknak a delfin jellegű flottatiszteknek. Az Enterprise-F meg abszolút hatalmas.
Amúgy jah, az írok nem feltétlen vannak tisztában egy hadihajó kialakításával. Pl. egy rep. hordozó az eléggé kompakt, ott mindig zsúfoltság van, meg emeletes ágyak a legénység többségének. Meg egy hasonló méretű csatahajó is olyan, hogy minden hely ki van használva. Kicsit régebben nem is igen adtak ágyat a legénységnek pl. a us navyben, hanem kaptak egy felköthető "hammock" függőágyat. Az már fejlődés volt, mikor a 2.vh-ra általánossá vált a "pipe rack", vagyis csirkeháló ágyak használata, abból legalább 4-et egymás fölé raktak és egy birthing spcae-ben próbált aludni vagy 30..60 ember ilyen tornyokban.
De most akkor képzeld el, hogy az űrdokk milyen orbitálisan nagy.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bad Pritt
félisten
válasz CPT.Pirk #3594 üzenetére
Ez egy baromi jó videó. Én már gyerekként is furcsálltam kicsit ezeket a létszámokat, mert mindig is érdekelt a hajózás és fura volt, hogy a 330 méteres repülőgéphordozó USS Enterprise-on hatezren szolgálnak, míg a kétszer akkora űrhajó USS Enteprise-on csak ezer ember van. Az F képek alapján még durvább lehet, az már tényleg gigantikus.
Viszont az tényleg látványos, hogy milyen nagylelkűek voltak a Csillagflotta mérnökök a helykihasználással, minden tágas ezeken a hajókon folyosóktól kezdve lakó kabinokon át a hídig.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
The Enterprise
is Insanely Huge-D
Kapcsolódó videó.
ricsiv92: én a hangjáról felismertem![ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ricsiv92
tag
Annak ellenére, hogy nagyon örültem a hatalmas fan service-nek maradt pár megválaszolatlan kérdés bennem:
Kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják meg a szitut a D-vel. Egyből a Föld felé menni olyan érzésem van, mintha Zsigulival mennénk egy mai forma 1 versenyre. (Vagy kapott egy kis tuningot a UI-on felül? Worf szerint nem nagyon ) Amúgy nekem ugyan úgy tetszik a D, mint az E és bármelyiknek örültem volna. Remélem elmesélik az E storyját is. Akkor az új fajta borgos season 2 dolog törölt, vagy frakikra bomlott szét? Ezt már az STO-ben elkedzték, ott bírtam a dolgot. 2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
butch3r
senior tag
stablista es imdb alapjan nem jurati a queen. nem akarom masnak is leloni a fordulatot de en nem birtam ki hogy ne nezzem meg hogy ki az ha mar a stablistaban ot is special guest starkent irtak... szal a kovetkezo sorba tettem. https://m.imdb.com/name/nm0000481/ first contactbol / voyager utolso reszebol a kiralyno -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az 1000000000000/10, nem fordítva
Nem tudni, hogy mi lett
az E sorsa, csak feltételezzük, hogy már nincs egyben. Ahogy azt sem tudni, hogy miért kellett újraépíteni a Titan-t. A Voyager jövőbeni technológiáit egyébként biztosan leszerelték és sztázisba tették a temporális irányelv miatt, mert különben megváltoztatnák a történelem menetét. Nem mintha a jövőbeli Janeway nem ezt tette volna, de neki szabad volt...
-
ace05
senior tag
Picard 3x09: Kész vagyok, ez a rész 10/100000000000000000000000 és ahogy ellőttem írták, feledteti az első két évadot.
Én abban reménykedtem, hogy Voyagert viszik el, hisz elvileg fiatalabb, és van benne pár érdekes borg ölő technika a jövőböl. De teljesen érthető a nosztalgia faktor miatt, hogy miért az újjá Enterprise D-t vitték. Az Enterprise F gyönyörű, viszont valaki elmondhatná, hogy mi történt az Enterprise E-vel. Mert ez a rész azt sugallja, hogy Worf kezei alatt megsemmisült. -
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy nem lepődnék meg
ha Jurati is felbukkanna mégis. Furcsa, hogy a szöveg úgy volt, hogy We are THE Borg, nem simán We are Borg. Vagy utalás, hogy két frakció van, vagy szimplán nem figyeltek oda készítők szerk: Amúgy most néztem újra
és amikor az ajtót kinyitják, az olyan, mintha a Borg lézereket látnánk. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E09
Wow, hát ide futnak ki a szálak! Ez az epizód önmagában feledteti az előző két évadot! De vajon mit csinál hetes és Raffi? Ott maradtak a hajón? Arra számítottam, hogy hetes majd akciózik valamit a Voyagerrel a múzeumban. Az Enterprise meg egyszerűen gyönyörű lett! De az eredeti hidat a Generations filmforgatása alkalmával szó szerint felrobbantották... Készült egy replika a kiállításokra és abban forgattak? Vagy ezt használták? [link] Az Enterprise-D hídja így alakult az évek során: [link] Ez a híd amit láttunk, ez már a Generations filmbeli székeket tartalmazta a hídon, de a falakon a fém kapaszkodók nincsenek fent és az oldalsó extra konzolok is hiányoznak. Nyilván Geordienak így tetszett jobban a híd. Aztán a jelenet, ahogy kiviszik a hajót, áhh. Könnyeket csal az öreg trekie szemébe is. Az ST III: Redemption fanfilm hasonló pár percére emlékeztet: [link]
Ohh és érdekes adalék, az Odessy osztyálú Enterprise-F az a Star Trek Online-ban jelent meg és onnan került be a kánonba. Általában fordítva szoktak történni a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
ST: Picard
3x09
Ok, egy részről, yes
BORG!!! Hell yeah, meg mocsok jó rész volt (a borg jel formába rendeződött hajók megvannak???), de azért vannak itt kérdések dögivel. Pl: hogy retcont kaptunk előző évad óta, vagy hol a francba van Jurati? Mondjuk a Queen arcát látványosan nem mutatták valamiért. A vége masszív vigyorgás volt a részemről, jó volt látni az öreg hajót Live-Die-Respawn
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Basszus, már csak a youtube-ra felmenve is jönnek szembe a spoiler jelentek a mai részből amit még nem láttam. Ráadásul pont az egyik legnagyobb meglepetést lőtték le. Vigyázzatok!
Narxis: Igen, egyetértek.
Lokids: na igen. Személyi pajzsa csak a Goauld rendszeruraknak meg a borgnak lehet.
-
Narxis
nagyúr
válasz CPT.Pirk #3580 üzenetére
Amúgy voltak ilyen lusta megoldások a plot kedvéért a régi Trekben is, leginkább a transzporterek működtek úgy ahogy épp a plot kívánta viszont nem éreztem feltűnő baromsagnak. Valahogy finomabban próbálták kezelni a dolgokat. Nagyon itt se kellett volna más mint hogy lövöldöznek párat és maguk alá gyűrik a flottásokat, esetleg a flottások lelőnek egyet vagy kettőt, hogy ne tűnjenek inkompetenseknek. Tényleg nem egy nagy valami.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Lokids
addikt
válasz CPT.Pirk #3580 üzenetére
Vannak dolgok, amibe jobb nem belegondolni. de tény, hogy ezek elég alapvető taktikai hibák. Alap, hogy a kapitánynak a hídon a helye, nem a folyosókon kóricálni. 7-es teljesen inkompetens viselkedése is meglepő. Pedig az ember azt gondolná, hogy jobb nevelést kapott a Delta kvadránsban.
És máig nem értem, hogy a személyi pajzs miért csak a borgnak jutott eddig eszébe...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen azon én is gondolkodtam,
hogy mit kolbászoltak fézer, trikóder meg lámpa nélkül a folyosókon, miközben az idegeneknek állították a csapdát. Ráadásul pont akkor, amikor félresikerült a csapda... Addigra már mindenkinél kellett volna lennie legalább egy kézi fézernek. Meg közben a gépházból miért nem vették át a híd vezérléseit? Meg miért nem zárták le a híd számítógépeit, mikor egyértelmű lett, hogy elveszthetik a hidat? De ez olyan, mint mikor rálőnek Darth Vaderre a lázadók. Szépen egyenként, hogy ő ki tudja védeni mindegyik lövést...
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Nagyon cringe volt több jelenet is sajnos, a Data-Lore jelenetnél már az első emléknél tudtam, hogy mire megy ki a játék... miért szaladgálnak egyébként fegyver nélkül a flottások? Na az volt a legcringebb és erre nem lehet a válasz az, hogy mert ők nem biztonságiak... alap kiképzést MINDENKI kap a csillagflottánál fegyverhasználatból és közelharcból is.
Sajnos itt meg kell szoknia az embernek, hogy magas minőségű írásra ne számítson. Ez egy tömegtermék, van benne lövöldözés, visítanak a trekkiek mert megjelennek a régi sorozat szereplői és kész. Ha nincs sült oldalas, krumplipürével és almakompóttal akkor jó a meki is...
Már akartam írni, hogy az end creditsnél az animáció azzal a zenével viszont nagyon igényes, ez legyen egy piros pont.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tartalmas előzetes a Picard S03E09-hez: [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
SkyShowtime-on elkezdték feltölteni az új szinkronokat TNG-hez. Azalatt a pár perc alatt a minőségével nem volt gond amíg belenéztem, de pl Data szinkronhangja... mindenkinek csak saját felelősségére ajánlom
sweetlou6.wordpress.com
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezért helyezték át Gerodi-t a gépészekhez. [link]
Lokids:
azon én is gondolkodtam. Nem egyértelmű, hogy mi öl meg egy alakváltót és mi nem. De elvileg mindegyik az volt. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
oriic
HÁZIGAZDA
S3E8
Ismét remek rész volt szerintem kezdve
Innen lesz még érdekesebb a dolog, de nagyon remélem hogy az évad végére kapunk magyarázatokat és nem cliffhangerrel ér véget a sorozat.a Lore-Data jelenetektől, egészen a kerekasztalig. Live-Die-Respawn
-
Lokids
addikt
válasz CPT.Pirk #3573 üzenetére
Ez egy nagyon jó kis rész volt.
Egyetlen egy jelenet van amit nem értettem: Rafi Késsel harcol alakváltók ellen? Akik szintén késsel harcolnak, mikor van náluk lőfegyver is? És a kés meg is sebzi őket? Amúgy én még mindig nem tudom kik a "katonák". Ugye a dominium katonai felépítése: Alapítól -> Vorta ->Jem'hadar.
Utóbbi a harcos. De itt csak az alakváltók vannak. Vagy most mik ezek?A vörös szem + a képességek + a tüzes ajtó miatt kezdem azt hinni, hogy Pah Wraith-el van dolgunk. If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S3E08:
Igazán szép lezárást kapott a Data-Lore párharc. Mondjuk sejtettem, hogy ezt így fog történni, de ez semmit nem vont le a dolog szépségéből. És külön piros pont jár a Spot-os részért. Vaddic az eddigi legjobb alakítását hozta, így élvezet volt nézni ahogy szélnek eresztették. Worf pedig ismét zseniális volt, pedig csak önmagát adta. A végén a kerekasztal beszélgetés is igazán szép volt. Végre együtt a csapat. Lehet találgatni, hogy ezt most hogyan folytatják. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kedvenc csatornám, a Battleship New Jersey is lehozott egy videót a csillagflotta múzeumában látott New Jersey kapcsán, miután százával írtak nekik a hajóról
Battleship New Jerey - Why The Star Fleet Museum Would Fail and Other Museum Ships on TV
-
senior tag
Áh, kevés itt az akarat ahhoz, hogy az eredeti ST világhoz hozzá tudjanak tenni.
Az új módi szerint a "majd mi megmutatjuk és csinálunk jobbat" sorozatok - a Lower Decks kivételével - szépen megmutatták, hogy mennyire ismeri és tiszteli az új gárda az univerzumot.
Egyelőre csak odapiszkítani sikerült egy remekmű mellé, de legalább szegény Enterprise-t mindenki szemében kicsit feljebb emelte.Remélem még ebben az életben lesz jó Star Trek-hez szerencsém.
-
Narxis
nagyúr
válasz CPT.Pirk #3568 üzenetére
Az összes technológiát amit haza hozott a Voyager kidobták az ablakon, mintha nem is lett volna, még meg is mutatták pedig a hajót...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Újabb Picard S3E08 rövid sneak-peak [link]
Narxis: és sosem lesz olyan, hogy energiapajzsot, vagy legalább testpáncélt hordanak... Illetve a Kirk idejében még volt testpáncéljuk a biztonságiaknak. De ez kissé zavaró, hogy egy lövés és már párologsz is el abban a világban, ahol egyébként erőterek meg pajzsok az olyan természetes, mint nekünk az ablaküveg.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
A Midnight edge már megint kirakott két videót a Star Trekkel kapcsolatban. Nem is is részletezem, ez már a túl szép, hogy igaz legyen kategória.
-
Narxis
nagyúr
válasz CPT.Pirk #3552 üzenetére
Én annál a jelenetnél komolyan elkezdtem gyanakodni
, hogy akkor most fogyatékos vagy elcserélt lenne Hetes? Amúgy rengeteg problémám van ezzel a résszel és igazából itt csúcsosodik ki az is ami a sorozat eleje óta nem tetszik. Itt a Csillagflotta nem valami pozitív szervezet hanem egy gonosz kormányzati erőszakszervezet és ez a lelkét veszi el a sorozatnak, hogy a jövő az nem valami utópia hanem inkább disztópia. A Daystrom Intézetben holttesteket tárolnak? Idegen lényeket kínoznak? Ez akkora baromság, hogy felfoghatatlan. Soha nem engedélyeznének ilyesmit, háború ide vagy oda. A DS9-ban a 31-es szekció talán képes lett volna ilyesmire de igazából amit itt mutogattak az full céltalannak tűnt. Vagdosták szikével meg lángvágóval égették? WTF? Meg mi volt az a guruló asztal kerekekkel? Te jó ég... elvileg ez egy high-tech hely lenne. Az egész sorozat egy katyvasz és annak kell hálát adni, hogy nem össznépi sírás mint a Discovery. A fél perces cameok miatt én nem tudok eltekinteni attól, hogy ez egy akció scifi sorozat ahol bármi megtörténhet és annak ellenkezője is miközben szembemegy a sztori a franchise alap értékeivel. Értem, hogy manapság egy dárkosabb scifi jobban eladható mint egy pozitív felfogású, bár ez se igaz mert ott volt pl. az Expanse ami köröket ver erre és mégse tudták az összes könyvet képernyőre vinni, nem volt elég a nézettség. Nem tudom megszokni, hogy Picard személyisége 180 fokos fordulatot vett, teljesen idegen karakter, a jó diplomáciai érzékkel megáldott szigorú, elvei mellett kitartó flottatisztből egy beszélgetős nagypapa lett akit kézenfogva kísérnek a körülötte lévő "erős" nők. Ja igen, Data. Na az ő visszatérése ebben a formában a legértelmetlenebb, látszik, hogymennyire nincs ötlete az íróknak, hogy mit is kellene csinálni, de most komolyan, ennek a Data-nak mi értelme? Azon kívül, hogy van és ugye megöregedett szegény mert máshogy nem lehetett bele erőszakolni a sztoriba. Ha erre valami értelmes választ kapunk a befejezésig akkor itt kérek majd elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #3557 üzenetére
Ez lesz csak Star Trek egyenruhában
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amúgy egy érdekes kérdés, hogy a régi csillagbázist hogyan juttatták el egy másik csillagrendszerbe, hogy ott múzeum legyen belőle? Nem tudok róla, hogy lenne technológiájuk ekkora tárgy szubtérben utaztatására a 2300-as évek folyamán.
-
ace05
senior tag
Picard 3x07 Szabályosan hidegrázós volt ez rész.
Erősen gondolkozom azon, ha ez kijön valami díszdobozban, akkor megveszem. Pedig utoljára 2009 környékén vettem sorozatot DVD-n.
-
butch3r
senior tag
"will introduce us to a young group of cadets who come together to pursue a common dream of hope and optimism. Under the watchful and demanding eyes of their instructors, they will discover what it takes to become Starfleet officers as they navigate blossoming friendships, explosive rivalries, first loves and a new enemy that threatens both the Academy and the Federation itself.”
önmagában ez jó is lehetne, mint az említett ds9 story szál.
de remélem hogy a történet 90%a nem e 3 pont körül fog forogni: "blossoming friendships, explosive rivalries, first loves"
(de erre fogadnék) -
-
Narxis
nagyúr
Jön a Csillagflotta Akadémia sorozat.... [link]
Erre csak annyit tudok mondani, hogy NEEEEEEEEEEEE
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, ki az űrbe velük. Egy kimerevített kép alapján arra tippelnek, hogy Gol Dukat lesz az a massza, mint Pah démon. Még akár be is jöhet, bár nem látni a stáblistában. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CPT.Pirk #3552 üzenetére
"Ezektől függetlenül érdekes rész volt, Vadic motivációja végre értelmet nyert." Részben igen, valóban. Ami engem most még jobban érdekel, az a főnök, akivel dumál. Konkrétan amikor megfenyegedte, akkor úgy beszélt hozzá, hogy Your kind, vagyi a te fajtád. Szóval a tag valszeg akkor nem alakváltó? Hm... Ami kicsit zavart, az hogy nem használták a transzportot, miután Data visszanyerte az irányítást. Simán egy helyre transzportálhatták volna az ellenséget, főleg, hogy már tudják őket követni is. Live-Die-Respawn
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Picard 3x08 Sneak Peek
Patrick Stewart OPENS UP On Picard's CRAZY Season 3 Twist..
oriic: és a látottak szerint Picardnak se szimpla irumódikus szindrómája volt!
Picard S03E07:Azt a hajóra átszállós részt kissé furcsának találtam, de mondjuk oké. A híd elfoglalása is túl könnyen ment, ott lehetett volna némi extra a turbóliftnél, legalább próbálkozni az ajtók zárásával, akkor is, ha a kapitány odaveszik miatta. A hidat akkor sem szabad átengedni, ha ezért sokan meghalnak... Minimum blokkolni kellett volna a számítógépet, lezárni a hidat mielőtt ezek bejönnek. Hetestől ott egy kicsit többet vártam volna. Ezektől függetlenül érdekes rész volt, Vadic motivációja végre értelmet nyert. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Picard
3x07
Megint remek rész volt úgy összességében.
Tuvok miatt jár a pacsi, a befejezésért meg külön pont. Úgy tűnik, hogy Jack jóval több mint amit hittünk róla. Ez a gondolatolvasás, test irányítás masszív WTF, szóval nem valószínű, hogy ő egy egyszerű alakváltó lenne, mint amire múltkor gondoltam. Live-Die-Respawn
-
butch3r
senior tag
Dave Blass (production designer a picard s3-on) tweetjeit ajánlom.
pl elég szépen kiposztolta, milyen hajók voltak legutóbbi részben az állomás körül
[link]nx-01 enterprise REFIT pl elég jó fanservice
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Strange New Worlds 2. évad: 2023.07.15, 3. évad berendelve
Lower Decks 4. évad: 2023 nyara, 5. évad berendelve
Prodigy Season 2: idén télenNincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most találkoztam vele, hogy a Titan-A, az az eredeti Titan darabjainak felhasználásával készült miután azt súlyos sérülések miatt kivonták a szolgálatból, de az újjáépítés közben az új meghajtás miatt megváltoztatták a kialakítását és így lett Constitution-III osztályú hajó.
Arra nem találtam utalást, hogy mi okozta a sérüléseket, ami miatt kivonták a hadrendből az eredeti hajót.
https://memory-alpha.fandom.com/wiki/USS_Titan_(NCC-80102)
https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Star_Trek:_Picard_LogsNincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Picard 3x07 Trailer "Dominion" [link]
*Látom bejött a videó mindenkinek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Wow, van aki tudja használni a Midjourney-t.
Star Trek The Next Generation, Picard as an 80s sitcom -- "Starfleet Academy" | by Midjourney AI [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Picard S3E7 Dominion Trailer [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E06:
Fézerek! Végre láttunk fézereket! Worf és Riker diskurzusain hangosan röhögtem, Worf karaktere rettentő jól hozza, tulajdonképpen sosem volt ennyire fun. És végre láttuk a csillagflotta múzeumát. Már azt hittem, hogy elkötik a Voyager-t, vagy még Janeway is előkerül. De így is nagy ötlet volt a klingon álcázó ellopása. Meg Picard reakciója rá. Jó epizód volt, és kíváncsi leszek mit hoznak ki abból az androidból. oriic:
Vagy Kirk maradványait arról a bolygóról! Ha elég híres kapitány leszel, akkor bekerülsz a panoptikumba? [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
6. rész
Na volt itt pár jóság.
A régi hajóknál azért vigyorogtam eléggé, a Daystrom extrái között meg ott volt a Genesis II Device, Kirk maradványa, a Tribli . Á, micsoda easter eggek voltak. Haladt tovább is a sztori, kérdés, hogy Picard eredeti testével vajon mit akarnak csinálni...illetve hogy ki és miért hozta el amúgy a Coppelius-ról. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Apollyon
Korrektor
Már nem járunk messze a kaja replikátortól: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ráadásul a Picard eseményeinek idején akár szolgálatban is állhatna az előző USS Intrepid NCC-74600. 2379-ben még repült és csak 22 évvel később játszódik a Picard.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt egyébként figyeltétek, hogy az Intrepidnek hátrafelé is néz egy deflektora? Erre még nem találtam magyarázatot.
-
Lokids
addikt
válasz ricsiv92 #3527 üzenetére
Shawn jelleme tulajdonképpen telitalálat. Kézikönyből előlépett kapitány, aki követi a felső utasításokat, még akkor is, ha egyértelműen probléma van. Tipikusan az az ember, aki azért van ott, mert mindig tette amire utasították. Ez alapból amúgy nem probléma. Meg ha random odajönnek, hogy Starfleet amúgy már az ellenség kezében van, nemhiszem, hogy sokan elsőre elhinnék. Ne felejtesd el, hogy mi nézők külső szemlélők vagyunk. Shawnak eddig eltérítették a hajóját, ami miatt rátámadtak, majdnem el is pusztult az egész legénység és még egy alakváltó is van a fedélzeten. Lehet én is kilennék egy picit ettől. Amúgy szerintem az van, hogy csak kapcsolatba került egy elcserélttel ami lehet, hogy rajta/benne élősködik. Nemhiszem, hogy az után, hogy felépítették a karaktert, mint Picard fiát, olyan csavart tennének be, hogy "bocs mégsem, mert alakváltó" A bomba aktiválása lehet késleltetett is 1-2 seccel így még mehetett a transport. Vagy esetleg volt rajtuk valami jelerősítő. If you chase two rabbits you will lose them both.
-
ricsiv92
tag
Erősen ezt sejteti a sorozat, de akkor neki miért van terminator módja, amikor a többinek nincs? Még mindig eléggé katyvasz az a történetszál. Mármint, hogy nem értek belőle semmit. Amúgy jó volt ez a rész, ötletesen összehozták a végén Worf-al őket. Shaw-t még mindig furcsállom egy picit, hogy mennyire bizonytalan és rugalmatlan. Hogy a fenébe kapott ilyen jellemmel egy kapitányi széket? Szerk:
Ha transzportgátlós volt a bomba, akkor az alakváltók hogy transzportáltak ki a kompból? [ Szerkesztve ]
2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Picard | S03xE06 Sneak Peek | "Bounty" [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E05
Ro Laren!!! Meg vagyok lepődve, tudták tartani a színvonalat! Ott a liftben Shaw - Riker - Picard hármason besírtam a röhögéstől. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E05 magyar felirat: [link]
-
ace05
senior tag
Érdekes elemzés a Midnight Edge-től.
Lényegében: A Star Trek Discovery-t már a 3. évad végén el akarták kaszálni, de szerződés miatt folytatták és ezért lesz 5. évad is. Kurtzman-nek meg ajtót fognak mutatni (hallelujah). 2026-ig van szerződése, szóval vagy kivárják vagy kivásárolják őt. De azt pletykát hallották, hogy az összes jelenlegi st sorozat eddig bejelentett új évadokon kívül, már más nem fog készülni. Én személy szerint nem örülnék ha Lower Decks és a Strange New Worlds kaszálva lenne. De ismétlem, ez eddig mind pletyka. -
ace05
senior tag
Nézem, hogy hol az új rész, aztán szomorúan rájövök, hogy még csak szerda van, más is így járt?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E05 trailer: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek IV Resurrection - Scenes 1-5 [link]
Tegnapi posztot töröltem, mert közben összerakta az első 15 percét a filmnek. Tanulhatnának tőle Abrams meg a többiek...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Lokids
addikt
válasz Locutus #3511 üzenetére
Miért gyökér?
Mint kapitány érhető, hogy nem akarta a legénységét bajba sodorni csak azért, mert valami díszf@sz megkéri rá. A másik, meg érhető, hogy a Wolf 359 után traumája volt. És mikor találkozott Picardal ez felszínre tört.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E05 sneak peak [link]
Worf kimaxolta a BADASS minősítést.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Picard S03E04
Wow, ezek ilyet is tudnak? Ebben az epizódban minden passzolt! Miért kellett 2 évadot végigszenvedni, hogy itt tartsunk? Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Locutus
veterán
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest