- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én úgy tudtam, hogy az S3 lesz az utolsó Orville évad. De aztán gyorsan gugliztam egyet, és a találtam ezt.
más
LMBTQ/SJW .... stbAz világos számomra, hogy nem ettől lesz jó, vagy rossz egy sorozat, de az vajon világos számotokra, hogy a nyugati világban az LMBTQ társadalmon belüli megosztása nagyjából reprezentálja a Discovery fedélzetén lévő LMBTQ arányokat?
Picard idejében talán tényleg nem volt ilyesmi, mivel akkortájt a nők és a feketék jártak hasonló cipőben.
Én egyébként azt szoktam mondani, ha előkerül az LMBTQ propagandázás, hogy ez voltaképp egy intelligenciateszt, és Te épp most buktál meg ...
No offense, de azt hiszem, sokunkra ráférne kis időt eltölteni Európa nyugati felén, ahol ez nyilvánvaló, és nem szúrja senkinek a szemét. És egyelőre még az a világ szebbik szebbik fele.
Legalábbis innen én így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest