Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    Van valami mód megjeleniteni neveket, IDkat, legalabb a hajok felett? Tegnap ad hoc paran segitettunk egy figurat, hogy eljussnon Kareah-ra, illagalis landolasokkal szerzett reputaciot, de a figura a hajot is alig tudta iranyitani, az meg, hogy eljusson cellinre,... Szoval, paran odaugrottunk kareahhoz, hogy segitsunk landolni, illetve kalozokat eltakaritani, de minden egyes alkalommal, amikor korbe fordultam, csekkoltam a kornyeket mindig ra akartam ugrani azokra is, akik segiteni voltak ott. Csak annyi segitett, hogy a marker zold vagy sarga (plusz a Scythe hudja piros, meg jobban ossze zavart, mellesleg viszont tetszik a hajocska, egesz jo vele repkedni, kalozokat loni, kar, hogy nincs nemi cargo space rajta, akkor csinalnek vele neha egy ket cargo runt is, mint a hornettel, amig megveszek egy nagyobb cargoshipet), szal aki zold volt, arra nem ugrottam, de emiatt rendszeresen kerdeztem, ittvane mar. Raadasul a Scythe elegge ugralos, pattogos joszag, szal sikerult lerammolni is az egyik segitot... Szerencsere nem nyarsaltam fel, se ot, se magam. Szal van valami name tag megoldas a jatekban? Local chatban jott ugy, hogy segitettunk, nem csinaltunk party-t, csak odamentunk s pirate huntingoltunk, illetve segitettuk a csavot, mit csinaljon, hogy odajusson, mik a qt jumppontok, amiket ugorjon.

    Jah, es tegnaprol egy kep:

    Mindketto az enyem. Valaki lelott az allomason, olisaron ebredtem, claimeltem a hajot, visszamentem vele, es leparkoltam az ikertestvere melle.:D

    Rogton akkor egy faszkalap erkezett, felrobbantott minden hajot, egy masik meg a bazison nyirt ki mindenkit se szo se beszed. Gyakorlatilag terrorista tamadast folytattak. Ezt a reszet utalom a jatekoknak, de ez van.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák