Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Flash SSD (kiemelt téma) vagy a Nem induló gépek topicja -ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
hyperfaun
csendes tag
Sziasztok !!!
Következő lenne a problémám. A meglévő SATA2 es HDD-m mellé vettem egy SAMSUNG 830 Series SSD-t. Bekötöttem a gépbe, majd rátelepítettem az oprendszert (Windows7), HDD-vel nem csináltam semmit. Ha csak az SSD van rácsatlakoztatva az alaplapra, akkor egész gyorsan bebootol a gép, de ha a HDD is csatizva van, akkor nagyon sokáig tölt a Windows logónál, de betölteni betölti az oprendszert. Valaki tudna mondani egy olyan megoldást, amivel ugyanolyan gyorsan betölt a rendszer, mintha csak az SSD lenne bedugva? Előre is köszönöm a segítségeket !!!

Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest