Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasonló témához periférikusan közöm van. Egy táblába jönnek különböző mérők adatait és az időben egymást követő, de azonos mérő azonosítóhoz tartozó adatok egy növekvő sorszámmal vannak ellátva hasonlóan, ahogy Bambano is írta.
Ha egy lokáción lecerélik a mérőt, akkor az új mérő azonosítóval újra indul a sorszámozás. Nálunk csak dátum pontosságal jönnek az adatok, de így is kezelhetetlen lenne az egész, ha mérőnként lenne egy-egy tábla.
Nem én találtam ki, hogy így legyen, én csak felhasználója vagyok az adatoknak. -
Ha össze akarod kapcsolni a méréseket, akkor azt kell csinálni, hogy a mérés konkrét dátuma mellett egy azonosító sorszámot is leraksz a táblába, és azzal joinolsz, nem a dátummal. Persze lehetne olyat is, hogy az a program, ami a mérést végzi, lekér egy dátumot, amikor indul, és utána az összes mérési adatot azzal a dátummal teszi le.
Azt látom abból, amit leírtál, hogy nagyon erősen javasolt lenne nulláról újraterveztetni az egészet egy szakértővel. Az, hogy 500 darab azonos tábla legyen egy adatbázisban, az abszolút nonszensz.
"A View egyébként mindig a tartalmazza az összes adatot, azaz magától frissül?": a view, magyarul nézettábla *NEM LÉTEZIK*. Az egy definíció, ami leírja, hogy a tárolási sémából hogyan kell előállítani a nézettáblát. A lekérdezéskor számolódik ki. A magától frissül kérdés értelmetlen. Azt az adatot tartalmazza, amit megadsz neki, hogy tartalmazzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest