Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Kezdokent szeretnek becsatlakozni, ha lehet.
Kaptam egy feladatot, amit elvileg ertek, csak fogalmam sincs, hogy tudnam megvalositani.

Van egy "klasszikus" adatbazis ket tablaval, amit a harmadik tabla kapcsol ossze:
CEG, ALKALMAZOTT, MUNKAAz alapadatok a minimalisok:
CEG: cegnev, alapitas datuma, szekhely (varos, cim, irszam), telefon, webcim.
ALKALMAZOTT: nev, lakcim (varos, cim, irszam), telefon, mobil, e-mail
A kapcsolotabla:
MUNKA: ceg_kod, alkalmazott_kod, munkakor, kezdo_datum, bef_datumEnnyi van megadva azzal, hogy minden tovabb modositast nekem kell megoldani.
Ebbol egy olyan adatbazist kell csinalnom, amibol lekerdezheto, hogy
1. adott szemely mely cegeknel milyen munkakorben dolgozott eddig
2. jelen pillanatban hol dolgozik (tobb cegnel is dolgozhat, illetve egy cegen belul is lehet tobb munkakore, pl. team-be soroljak projektmunkara
3. Cegeknel legyen egy kulon tabla az osszes eddig cimevel (szekhelyek, telephelyek)
es lekerdezesnel az aktualis szekhelyet (csak egy lehet) es telephelyeket jelenitse meg.Ez utobbival vagyok a legnagyobb gondban, mert nem biztos, hogy most van telephelye,
de a multban lehetett egyszerre tobb is.Elnezest, ha nem ertheto, probaltam gyorsan es roviden irni es minden valaszt halasan koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest