Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Kezdokent szeretnek becsatlakozni, ha lehet.
Kaptam egy feladatot, amit elvileg ertek, csak fogalmam sincs, hogy tudnam megvalositani.

Van egy "klasszikus" adatbazis ket tablaval, amit a harmadik tabla kapcsol ossze:
CEG, ALKALMAZOTT, MUNKAAz alapadatok a minimalisok:
CEG: cegnev, alapitas datuma, szekhely (varos, cim, irszam), telefon, webcim.
ALKALMAZOTT: nev, lakcim (varos, cim, irszam), telefon, mobil, e-mail
A kapcsolotabla:
MUNKA: ceg_kod, alkalmazott_kod, munkakor, kezdo_datum, bef_datumEnnyi van megadva azzal, hogy minden tovabb modositast nekem kell megoldani.
Ebbol egy olyan adatbazist kell csinalnom, amibol lekerdezheto, hogy
1. adott szemely mely cegeknel milyen munkakorben dolgozott eddig
2. jelen pillanatban hol dolgozik (tobb cegnel is dolgozhat, illetve egy cegen belul is lehet tobb munkakore, pl. team-be soroljak projektmunkara
3. Cegeknel legyen egy kulon tabla az osszes eddig cimevel (szekhelyek, telephelyek)
es lekerdezesnel az aktualis szekhelyet (csak egy lehet) es telephelyeket jelenitse meg.Ez utobbival vagyok a legnagyobb gondban, mert nem biztos, hogy most van telephelye,
de a multban lehetett egyszerre tobb is.Elnezest, ha nem ertheto, probaltam gyorsan es roviden irni es minden valaszt halasan koszonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest