Hirdetés
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem, egyikotoknek sincs fogalma se rola, mert ti csak abban gondolkodtok, hogy vannak adattablak, amiket csak ossze kell kapcsolni es kesz.
Az en feladatom az, hogy kitalalni, hogy mi a nyavalya van az adattablaban, es ezt valahogy leirni.

Peldaul kapok egy csv fajlt azzal, hogy "Telephely rezsi".
Az elso oszlop datum, masik ido. Utana van negy oszlop, az oszlop neve szamokbol all, utana jartam, azok a meroorak szamai, tehat tudom, hogy van ket aramot mero ora, egy gazora es egy vizora.
Az adatokbol latni, hogy az egyik arammerot szinte orankent leirtak, a masikat naponta negyszer, a gazorat is van, hogy ket orankent, van, hogy naponta hatszor, a vizorat hetente ketszer.
Ezekrol tudom, hogy 3 tizedesig kell szamokat tartalmaziuk es ures mezo is van.
Emellett van meg hat masik oszlop, amikrol meg nem tudom, hogy mit takarnak az adatok, a tobbseg ures, neha vannak szamok, neha karakterek.Ki kell talalnom, hogy mit jelentenek az oszlopok nevei es leirast kell irni rola, majd csinalni egy olyan nyilvantartas, amibol azonnal latom, hogy melyik fajlban melyik oszlopban milyen adatok vannak.
Raadasul ugy kell megcsinalnom, hogy lassam, hogy melyik fajl hol van, melyik oszlopadatanak meg nem tisztazott a szarmazasa es tartalma, es mik azok, amik rendben vannak.
Messze nincs semmilyen adatbazis sehol, meg csak az adatgyujtesnel tartunk es hihetetlenul nehezen megy.

Remelem, most mar kezditek erteni, mi a problemam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest