Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem, egyikotoknek sincs fogalma se rola, mert ti csak abban gondolkodtok, hogy vannak adattablak, amiket csak ossze kell kapcsolni es kesz.
Az en feladatom az, hogy kitalalni, hogy mi a nyavalya van az adattablaban, es ezt valahogy leirni.

Peldaul kapok egy csv fajlt azzal, hogy "Telephely rezsi".
Az elso oszlop datum, masik ido. Utana van negy oszlop, az oszlop neve szamokbol all, utana jartam, azok a meroorak szamai, tehat tudom, hogy van ket aramot mero ora, egy gazora es egy vizora.
Az adatokbol latni, hogy az egyik arammerot szinte orankent leirtak, a masikat naponta negyszer, a gazorat is van, hogy ket orankent, van, hogy naponta hatszor, a vizorat hetente ketszer.
Ezekrol tudom, hogy 3 tizedesig kell szamokat tartalmaziuk es ures mezo is van.
Emellett van meg hat masik oszlop, amikrol meg nem tudom, hogy mit takarnak az adatok, a tobbseg ures, neha vannak szamok, neha karakterek.Ki kell talalnom, hogy mit jelentenek az oszlopok nevei es leirast kell irni rola, majd csinalni egy olyan nyilvantartas, amibol azonnal latom, hogy melyik fajlban melyik oszlopban milyen adatok vannak.
Raadasul ugy kell megcsinalnom, hogy lassam, hogy melyik fajl hol van, melyik oszlopadatanak meg nem tisztazott a szarmazasa es tartalma, es mik azok, amik rendben vannak.
Messze nincs semmilyen adatbazis sehol, meg csak az adatgyujtesnel tartunk es hihetetlenul nehezen megy.

Remelem, most mar kezditek erteni, mi a problemam.

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest