Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
WolfLenny
üzenetére
Nekem foleg oracle-vel vannam tapasztalataim, de ugy sejtem a mysql sem lehet nagyon mas.
El kell dontened, hogy mi a feladatok prioritasa es az alapjan kell dontened.
Akkor eri meg a sok tabla, ha nagyom sok adat (tobb szaz millio) kerul bele adott idoitervallumon belul, es a regi adatokat folyamatosan ki akarod torolni.
Szinte barmelyik SQL adatbazis elboldogul a 100-500 millio sorokkal, ha jol van idexelve, van eleg memoriad, es eleg gyors vinyok vannak alatta.
A havi bontasokkal csak szivatod magad szerintem.
Egyreszt gondoskodni kell arrol, hogy letrejojjon az uj tabla. masreszt folyamatosan karban kell tartanod a viewt, harmadreszt az union miatt sokkal lassab lesz a lekerdezesed, mintha egy tablaben lenne az adat.
VISZONT.
Ha egy tablaban van az adat, es torolni akarsz belole idonkent sok adatot (havonta partizmillio sort), akkor a torles elegge megfoghatja a tabla elereset, es ilyenkor celszeru a tabla bontasa.Remelem tudtam segiteni. kerdezz batran.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest