Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Ilyet én is kaptam pár hete, sőt mondhatnám hogy rendszeresen x időnként küldenek nekem ilyet. Ellenőrizni szoktam a feladót, hogy tényleg a Spotify-tól kaptam, aztán megváltoztatom. Vagy felmegyek az oldalra, és ott csinálom meg, az (talán) a biztos megoldás.
la_cc : Én is telóról kezelem a boxon lévő Spotify app-ot, bár most hogy megy néha a Youtube Music, nem érzem azt hogy hiányozna ez a funkció. Egy dolgot sikerült az app-ban remekül elállítanom, hogy ha vége az adott albumnak, akkor folytassa hasonló zenékkel. Nagyon megszoktam a Spotify app-ot, szóval nekem (még) elég fura a Youtube music app. elvben van egy Pythonban megírt valami, ami képes mindent áthúzni. Ha lesz időm teszek majd vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest