Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Ilyet én is kaptam pár hete, sőt mondhatnám hogy rendszeresen x időnként küldenek nekem ilyet. Ellenőrizni szoktam a feladót, hogy tényleg a Spotify-tól kaptam, aztán megváltoztatom. Vagy felmegyek az oldalra, és ott csinálom meg, az (talán) a biztos megoldás.
la_cc : Én is telóról kezelem a boxon lévő Spotify app-ot, bár most hogy megy néha a Youtube Music, nem érzem azt hogy hiányozna ez a funkció. Egy dolgot sikerült az app-ban remekül elállítanom, hogy ha vége az adott albumnak, akkor folytassa hasonló zenékkel. Nagyon megszoktam a Spotify app-ot, szóval nekem (még) elég fura a Youtube music app. elvben van egy Pythonban megírt valami, ami képes mindent áthúzni. Ha lesz időm teszek majd vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest