- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
Jó érdés. Ha azt modom, hogy nem mondtam fel még mindig a Spotit, az valamennyire talán válasz

Alapvetően azóta a Tidalt hallgatom, de a Spoti felülete szerintem még mindig jobb egy kicsit, bár ez alapvetően szerintem megszokás kérdése.
Az ajánlók még mindig jobbak - megintcsak szerintem - a Spotin, de néha egészen jó listákat kapok a Tidalen is. Spoti szerintem marad a feleségemnek, egyre kevesebbet hallgatom. Már a kocsiban is szinte kizárólag Tidal megy, ráadásul átállítottam a mobil internet esetén is max minőségre - még az autóban is hallható a különbség.Érdekes, hogy feleségem nemigazán "érzékeny" a hang minőségére, de egyszer teszt jelleggel ugyanazt a számot meghallgattuk itt is ott is, a Spoti verzióra azt mondta, úgy szól, mit a régi Sokol rádiók

Ha most kellene választanom, egyértelműen a Tidalt választanám - különösen a Tidal connect megjelenése óta. Az itthoni rendszerem miatt sokáig ment a Spoti, a HEOS szerintem egy sapka izé..
Alapvető funkciók hiányoztak belőle Tidal vonalon, de ez a probléma pár hónapja megoldódott. Mondjuk a telefonos app még mindig nem az igazi, de ez már egy másik poszt lesz majd valamikor a hossza miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest