Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Hát nem tudom, nekem semmiféle olyan műfajból nem szokott bedobni zenét, amit nem hallgatok. Legnépszerűbb top5 stílus is stimmelt. Nagy ritkán bedob egy-egy hulladék gengszterreppet, aminek az "előadóját" pechemre pont úgy hívják, mint egy általam kedvelt rendes zenészt, de ennyi. Ettől nem lesz a legnépszerűbb mixeim között rap válogatás vagy bármi, amit nem hallgatok.
Ez inkább maguknak a zenéknek a rossz címkézése miatt lehet, nem? Minden hasonlóra ráhúzzák, hogy az trance (is). Azt azért nem hiszem, hogy klasszikust, vagy mondjuk death metalt hallgatsz és ahelyett kapsz trance számokat. Szerintem ezen nem nagyon lehet változtatni. Esetleg hallgass sok olyan előadót, akár a háttérben, lenémítva, akikről biztos tudod, hogy nem keverhető a trance műfajhoz a zenéjük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest