Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maradjunk annyiban, hogy nem volt annyira fontos, hogy előfizessek. Hetente egyszer ha elindítottam telón, max. kétszer. Egyáltalán nem az árról van szó hanem, hogy nem használtam annyit. Néha Shazamoztam egy zenét és onnan kerültem spotiba ahol meghallgattam a teljes számot.
Meglátjuk mennyire marad használható, biztos, hogy nem fogok rá előfizetni hanem max. törlöm majd telóról az appot és marad a DI radio, Radio Tunes és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest