Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés
)
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden