- LG LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hallottam tegnap egy számot spotify-on, ami nagyon tetszett, de valamiért nem mentettem el. Nem tudom a címét de egy eiffel 65 blue da ba dee remix volt, nagyon igényes, egy nő énekelte.
Nem tudom melyik listámban, volt gondolom a your daily mix az naponta változik, talán az 1ben volt.
Nincs más mód hogy megtaláljam? Tegnap 9 óra körül hallottam, de a böngészőben csak 1 bejegyzés van, és az az első számot mutatja
a mai napi your daily mix első számát...Hiába görgetek bele ebbe a listába, egyből azt írja: More songs load as you listen, és innentől csak egyesével lehet ugrálni.
-
Ha keresgélés miatt átugrom a számokat, azt úgy könyveli el hogy nem tetszenek azok a számok, és többet nem dobja őket? Nem vagyok premium, ha az számít.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a mai napi your daily mix első számát...