Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hallottam tegnap egy számot spotify-on, ami nagyon tetszett, de valamiért nem mentettem el. Nem tudom a címét de egy eiffel 65 blue da ba dee remix volt, nagyon igényes, egy nő énekelte.
Nem tudom melyik listámban, volt gondolom a your daily mix az naponta változik, talán az 1ben volt.
Nincs más mód hogy megtaláljam? Tegnap 9 óra körül hallottam, de a böngészőben csak 1 bejegyzés van, és az az első számot mutatja
a mai napi your daily mix első számát...Hiába görgetek bele ebbe a listába, egyből azt írja: More songs load as you listen, és innentől csak egyesével lehet ugrálni.
-
Ha keresgélés miatt átugrom a számokat, azt úgy könyveli el hogy nem tetszenek azok a számok, és többet nem dobja őket? Nem vagyok premium, ha az számít.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a mai napi your daily mix első számát...