Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Srácok, ez nekem csak nem megy

Playlists.net az összefoglalóból, sehogy nem tudom berántani az appba, webes felület, win10 chrome. Van ez a hibaüzenet ha a followra nyomok, ha pedig a "Play on spotify" ra kattintok bejön egy fekete oldal rajta szöveg ez az ablak "https://open.spotify.com wants to open this application.", de pár mp és visszaléptet oda ahonnan indultam.
Ok, a firefox volt olyan kedves hogy kiírta, kell neki az app, különben nem működik.
-
trialboj
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez teljesen igaz,
de neken jó más levetett Playlistje is,
nem finnyáskodom. És most hogy tudom hol, lehet ilyeneket vadászni már minden ok, kösz mindenkinek mégegyszer.
-
trialboj
őstag
válasz
unravel
üzenetére
PLS? segíts már, hol a blokk gomb? Én nem találom. WEBEN kell, meló közben van erre időm/energiám, telefonról hallgatva éppen csinálok valamit és fülesben megy a nóta, ott csak skipet tudok adni, abszolút nem releváns hogy telefonon néhány helyen megjelenik egy áthúzott kör, az sem mindenhol van sajnos
"
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól!
"
Ne szivassatok már
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
Biztos van akinek jó buli, de én utoljára 5 évvel ezelőtt szántam időt arra hogy lejátszási listát készítsek magamnak.
Azért jöttem vissza spotifyra mert precízebben belövi mit szeretek mint a YT music, ha nekem kellene válogatnom akkor a YT music is jó lenne.
Így hogy kiderült tudok mások lejátszási listájára is keresni már minden ok,
köszi. -
trialboj
őstag
Sziasztok.
Már volt előfizetésem, kb 1 éve, aztán átmentem yb musicra, most visszatértem ide mert jobb nótákat dobált fel mint a YT music, úgy is hogy a spotifyt ingyenesen használtam, de fura módon mióta előfizettem teljesen random szarokat dob be, mintha nem is az én profilomat hallgatnám. Persze ez lehet véletlen is.
A lényeg hogy szeretném megtanulni hogy lehet ezt profibban használni, most látom, hogy itt is van lehetőség követni másokat, és esetleg átvenni tőlük lejátszási listákat. Az érdekelne hogy hol lehet keresni ilyen listákat? Úgy értem vannak olyan emberek akik publikussá tesznek általuk jónak vélt válogatásokat? Bringás edzéshez keresnék valamit, de a beépített power hour meg társai, elég messze vannak attól ami nekem tetszik, és sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani.
Mint írtam, nekem jelenleg a daily a discover stb mint mind rettenetes eredményeket ad, ráadásul ami fura, hogy itt még mindig nincs dislike gomb, miért nem tilthatom örökre a számokat? Hogy tanítom meg az algoritmusnak, hogy na ilyet nekem még 1x ne adjon?
Köszi -
trialboj
őstag
Hello, valaki tudna segíteni miért váltott magyarra a spotify-om?
Sosem állítottam semmit magyarra (a win billentyűzetet leszámítva) ráadásul nem is Mo-on élek, még ip alapján sem lőhette ezt be.Nem találok opciót a visszaállításra, a saját súgójuk is hibás, v pontatlan, mert nincs olyan ikon, és ami van az sem jelenít meg settings menüt.
Illetve az Account overview már angolul megy. // free accNagyon bután hangzik a heti kaland, meg zeneradar
A te daily mixed, meg kimondottan pazar fordítás.
PLS help
-
trialboj
őstag
Atya ég milyen gyors és rendes a spotify support.
Írtam nekik h elk*rtam, még a délelőtt, késő délután jött a válasz, hogy nem gond, hozzáadhatom egy másik acchoz is, de ha csak kell segítség szóljak, írtam h nem megy, pls töröljek és addolják manuálisan, és szinte valós időben válaszoltak, megtették és már megy is szépen.
Erre a címre kellett írnom nekik: podcaster-support@spotify.com -
trialboj
őstag
Hello,
Nagy a baj. Készítettem, egy külön profilt, amire egy kliensnek töltök majd fel podcasteket, meg is csináltam, egyből el si fogadták, fent van spotifyon, de voltam olyan zseni hogy végül csak a saját accomon keresztül töltöttem fel.
Az nevem, se mail címem nem látszik, minden infót átvett a soundcloud linkről, + amit megadtam, de csak nem ok.Lehet ezt valahogy törölni? Semmi opciót nem látok rá, és mi lesz ha letölröm, de utána nem fogadják el újból
-
trialboj
őstag
Letöltöttem desktopra az appot, win 10, de nem tudom beállítani hogy ha x el bezárom az ablakom maradjon a tray listában és játssza tovább a számokat. Van rá megoldás?
KÖszi
-
trialboj
őstag
Üdv,
Hallottam tegnap egy számot spotify-on, ami nagyon tetszett, de valamiért nem mentettem el. Nem tudom a címét de egy eiffel 65 blue da ba dee remix volt, nagyon igényes, egy nő énekelte.
Nem tudom melyik listámban, volt gondolom a your daily mix az naponta változik, talán az 1ben volt.
Nincs más mód hogy megtaláljam? Tegnap 9 óra körül hallottam, de a böngészőben csak 1 bejegyzés van, és az az első számot mutatja
a mai napi your daily mix első számát...Hiába görgetek bele ebbe a listába, egyből azt írja: More songs load as you listen, és innentől csak egyesével lehet ugrálni.
-
Ha keresgélés miatt átugrom a számokat, azt úgy könyveli el hogy nem tetszenek azok a számok, és többet nem dobja őket? Nem vagyok premium, ha az számít.
Köszi
-
trialboj
őstag
Nem tudom mit mókoltak, de a webes felületen is sikerült megkerüljék az adblockot, és rohadmányos reklámokkal tömi tele, elég sűrűn a lejátszólistát. Ami azért is gond, mert a román ip miatt román reklámok szakítják meg az angol számokat. (mondjuk semmilyen nyelvű reklám nem frankó)
Ez most valami fejlesztés náluk, vagy csak mivel kb fél éve van accom, most járt le a türelmi idő? Mivel csak pc-n hallgatom, nem érzem szükségét a fizetős verziónak, és ha tovább szivatnak akkor keresek mást, de azért kíváncsi vagyok hogy ez új felhasználóval esetleg lehet-e még fél évet kicsikarni reklámmentesen?
Black friday őrületben esetleg nem szoktak brutál leárazást tolni az éves előfizetésre?
-
trialboj
őstag
Hmm, most restart után megnyílt az oldal, de ahogy rákattintottam egy számra, kék értesítő hogy valami nem okés majd realod, és ugyan úgy elsötétül a kép.
Pár napja raktam fel egy nagyobb win updated csomagot, meglepődtem volna ha nem kavar be valami.
Ha minden más megy, pl deezer, akkor hol keressema hibát? win firewall mit tud csinálni, nincs appot browserből hallgatom.
-
trialboj
őstag
Üdv,
van valami gond a spotifyal, vagy csak engem szivatnak? Ha belépek a zene hallgatós felületre pc-n 2mp után elfeketedik a kép. A fő oldal megy szépen.
Mind1 milyen browsert próbálok.Azután jött ez elő hogy rákattintottam a shuffle playre.
valami ötlet? adblockot is kilőttem de semmi, bejön az oldal és egyből átvált feketére a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de neken jó más levetett Playlistje is,
nem finnyáskodom. És most hogy tudom hol, lehet ilyeneket vadászni már minden ok, kösz mindenkinek mégegyszer.
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
A te daily mixed, meg kimondottan pazar fordítás.