Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
az megint plusz pénz...van úgy 450 db cd-m, most kezdtem el felmásolgatni a telóra őket(egy részét flac-ben), ami ezen kívűl pluszban kell még, azt meghallgatom az ingyenes Deezer-Spoti kettőssel, vagy leszedem a youtube-ról
ami még bosszantó volt ebben a korlátozásban, hogy nemcsak hogy lementeni nem lehetett többet, de a gyűjteményedbe FELVENNI se, ami sztem abszolút nonszensz volt, mondjuk megláttam egy jó lemezt, és el akartam menteni, hogy később meghallgatom, de nem hagyta
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Animal Crossing: New Horizons
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest