Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

válasz Sesy #16340 üzenetére

Lehet hogy kell majd Metro kártya szám is hozzá. Nem tudom mert még nem kaptam meg a kupont. Viszont Szegeden vicces a szitu, ugyanis az egyik résztvevő helyen jobban meglepődött a kiszolgáló, hogy ők is részt vesznek ebben, mint én amikor olvastam ezt a lehetőséget először.

Így inkább beszéltem a másik étteremmel és ők azt mondták, hogy tegyem azt hogy (péda okán) csütörtökön adjam le a rendelést és másnap menjek érte (kiszállítással nem működik az akció náluk) és fizetéskor kupont leadom és pl 10500 értékű rendelésnél 5500 forint átadása után vihetem a kajcsit.

Szimpatikusabb volt ez a hely. :C
    És jó kaját is láttam amit választani fogunk.

FONTOS! A KAJÁLÁST NE ERRE A HÉTRE SZÁMÍTSÁTOK!!!
    E héten csak a regisztráció él a kuponokra, a beváltás ideje Október 10-16!!!

Más:

Media Markt 25 éves születésnapi játék van - vásárolni kell üzletben vagy webshopon bármit ami készleten van és akár 3 RETRO terméket megtalálni, ami bár ott van de nem megvásárolható és kosárba nem tehető és egyébként az üzlet nem árusít. Ezeken egy kód található viszont. A kód birtokában és a vásárlást igazoló nyugta adataival lehet pályázni a játékra.

További információk itt.

#16357 AssAssynn - Foglalj időpontot inkább ügyfélszolgálati irodába. Mi is azt tettük, hamar lett időpont is és személyesen jobb elintézni a dolgokat.

Időpontfoglalás ügyfélszolgálati irodáinkba személyes ügyintézéshez:

Új hozzászólás Aktív témák