Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Tony21 #13768 üzenetére
Hát én ott nem néztem de jó messzi is van raklap túloldalán jó magasan biztos van vagy 2.5m magasan a árcímke és nem ám óriási betűkkel
De a újságjukba biztos nincs kiírva hogy mennyiségi limites akció(#13776) Ciccuka
Ez már rég tart, csak most a drágább termékek minősége is romlik, az olcsó termékeknél már nincs hova rontani (én az olcsót tudom megfizetni így a mostani romlás engem nem érint)
De az igen mint ahogy írtam mintha kisebb lenne minden péktermékLidl betyár pogácsát szeretem, de régen mintha nagyobb lett volna meg jobban fűszerezett
Na meg a briós az is kisebb lett, a Berettyóújfalusi üzletben mintha rossz sütési időt használnának rá, mert mindig barnára van sütve de tényleg majdnem égési határig(#13765) Soulfly842
Lassan vissza kell térni a konyharuhára, mert annyira drága lesz
Az a baj hogy hozzászoktunk hogy tiszta papírral letöröl és megy a kukába(bár mi télen szoktuk gyűjteni és azzal van a begyújtás)...........
Na de majd most megyek kétszer Nagyváradra
Be van jelentve a kocsi vezérlés cserére, olyan 1000-1200Lei lesz , de muszáj mert itt a környéken háznál nincs olyan szerelő akire rábíznám, Berettyóújfaluba meg ennél jóval többet kérnének
Remélem még tartja magát egy kicsit a forint mert már így is majd 81Ft/Lei-nél jár, és ha továbbra is királyunk nyal az oroszoknak teljesen elválunk és a béka s@gge alá fog gyengülni a forint és nem csak a dollárhoz és a euróhoz képest hanem a környező országokhoz képest isMajd beugrok váradon a Lidl-be meg a Kaufland-ba
Természetesen van ami többe kerül de van ami meg annyival kevesebbe hogy fáj nézni
Például a jégkrémek, még nem akciósan is de akciósan meg, pár lidl akció [kép], [kép], 7Lei egy dobozért 560Ft talán 10éve volt ennyi nálunk vagy még akkor se
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest