- TV antenna és jelerősítés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Sziasztok,
Lekerült a nappaliba egy 65-ös Samsung 7002, ami egy régi plazmát váltott. A Panához volt soundbar-om és nagyon szerettem, most valami hasonlót szeretnék összehozni, de sajnos nem vagyok képben az aktuális trendekkel/lehetőségekkel.
Tudtok olyan soundbar+mélynyomó kombót ajánlani ami megfelel az alábbiaknak:
- Passzol a fenti TV-hez
- A Mélynyomó vezeték nélküli legyen (ez gondolom manapság alap)
- A Soundbar lehetőleg vezeték nélküli, de ha HDMI-s az is megoldható (többet kell szerelni, a TV a falon van, a vezetékek a falba bevésett csőben futnak)
- Ne kelljen hozzá külön távirányító, ha bekapcsolom a TV-t ez is kapcsoljon be, nyilván a hangerőt is a TV távirányítójával szeretném vezérelni
- Szeretném BT-s hangszóróként is használni telefonról (Spotify) anélkül hogy a TV-t be kellene kapcsolni hozzá. Az lenne a gondolat, hogy BT-n a teló szépen feléleszti amikor rákapcsolódik (ez utóbbi gondolom nehezebb ügy)
- Nem sértődnék meg ha mindezt 6 számjegy alatt megúsznám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest