- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre szorulok az lg tv-s topicból átjöttem ide, mert ez már nem tv probléma szerintem. Vagyis inkább érdekeset tapasztalok, lehet így kell lenni csak nekem furcsa. Most vettem egy LG sk5 soundbart. Soundbart összekötöttem a tv-vel hdmi arc-on(LG uf850v) így úgy néz ki rendben működik. Most a soundbar van arc-on rákötve. TV ki-bekapcsoláskor ki és bekapcsol a soundbar Átváltok a tv hangszóról a kimenetre és ha ki van kapcsolva a soundbar akkor bekapcsol. Bár szerintem volt olyan is amikor tv hangszóróra váltottam akkor kikapcsolt a soundbar(most nem így megy). Ha a soundbar hdmi in-be bekötök egy Mecool M8s pro+ médialejátszót amin LibreElec fut akkor nem vált át a hdmi-re. Soundbart kihagyva médialejátszót bekapcsolva a tv átkapcsol a megfelelő hdmi-re. Most ezt csak akkor teszi meg ha a soundbar-on átváltok hdmi in-re. Ez még nem is lenne probléma, de ha visszaváltok a tv-re a soundbaron akkor nem kapcsol vissza a tv műsorra. Erre van valami megoldás vagy ez így működik és kész? Másik ami fontosabb probléma, hogy csak akkor kapcsol be automatikusan a soundbar ha a médialejátszó is be van kacsolva. Ha kézzel bekapcsolom akkor viszont nincs rajta hang csak akkor ha megy a médialejátszó. Még egy érdekes dolog ha minden be volt kapcsolva és ment a hang is a tv-ről akkor ha kikapcsolom a médialejátszót attól függetlenül van továbbra is hang csak akkor nem tudom visszavarázsolni ha átváltok a tv hangszóróra majd vissza a soundbarra.
Ha nem fogalmaztam túl nyakatekerten és valakinek van javaslata a megoldásra az kérem jelezze. Esetleg olyan is jó lehet ha bekapcsolom a tv-t akkor kapcsoljon be a médialejátszó is. Esetleg kábelhiba nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Motoros topic
- Villanyszerelés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- További aktív témák...
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- LG (OLED65B42LA) 165CM 4K 120HZ OLED ! UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest