Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis #77898 üzenetére
Nekem már eddig is annak tűnt.
-
S e t h
nagyúr
Na jó, a The boys vége már növelt hangerővel ment, brutálisan elkapott a zene, nagy kedvenc volt az album amikor megjelent a kilencvenes évek elején.
Az ötödik évadban meg végre hágják meg durván egymást az antagonisták, folyjon minden ami kijöhet a testből!
-
k-adi
nagyúr
cobra kai elstartolt amúgy
mondjuk csak a fél évad... vagy a harmada -
k-adi
nagyúr
A Fiúk
The Boys (2024)
season 4 finaleEz az évad rettentően gagyi volt. Az előző sem volt az igazi, de ez.... tipikus esete annak, amikor tetőzni kell az előzőt, ezért már "minden" mehet kategória, ugyan eddig is sok értelmetlen erőszak volt, de most duplán, a gyerek szála az szimplán nevetséges volt, és továbbra is elmondható, hogy a Boys tagjai NPC-k de most már Butcher is az lett. Egyedül Homelander-t alakító Antony Starr színész az, aki tényleg játszik is.
Az első évad érdekes volt, a másodiknál még volt remény, a harmadik egy vicc volt, ez meg a negyedik még viccnek is rossz. Innen nem is tudom, hogy fogják folytatni - és egyben lezárni az ötödik évaddal, valahogy nagyot kell alkotni, hogy visszahozzák ezt már -
bobalazs
nagyúr
válasz
radi8tor #77889 üzenetére
A 1972es The Bob Newhart Showból jobban ismerem. Csodálkoztam is hogy milyen sokáig elél. Erre meg is hal most.
Memento Mori.
RIP. -
radi8tor
MODERÁTOR
Meghalt Bob Newhart az Agymenők sztárja
-
negyven2
veterán
Igazából annyira nem, mert a Paramount+ egyik legnézetteb sorozata volt. Csak most ugye ott átalakulások vannak (lényegében a Paramount-ot megvette a SkyDance), és van egy 2 milliárd dolláros, belsős adóság leírási lehetőség is. Ami azt jelenti, hogy elbocsájtások, részlegbezárás (állítólag a Paramount+-nak is annyi, a meglévő tartalmaikat meg eladják license-be), és sorozatkaszák.
Vagyis max annyiban igaz, hogy jól ment, de lehet az új vezetés szemében már nem fog annyira jól menni.
De ugye ők csak a forgalmazók voltak, így az azt készítő produkciós cégek el tudják adni majd másnak (már ha kell nekik). -
Essejó
veterán
válasz
FollowTheORI #77886 üzenetére
Pont le xxxrom a játékokat!
Talán a Netflix átveszi majd mint annyi mást. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Janaboy #77885 üzenetére
Ez már csak így szokott lenni a sorozatoknál...
Mondjuk nem kár érte.
Inkább csináljanak normális Halo játékokat normális jó sztorival meg játékmenettel ennyi pénzből.Más...
Elkezdődött ez a Snowpiercer 4 évad is... hát ezis olyan, hogy nem tudom minek erőltetik a folytatást... nem néz ki jól ez a koncepció amin tovább mentek (ie. jó nagy baromság, még ebben a felépített "világban" is).
-
negyven2
veterán
'Halo' Canceled After Two Seasons at Paramount+
According to an individual with knowledge of the situation, Xbox, Amblin TV, and 343 Industries will try to shop the series to other outlets.
-
Fallout (2024)
Tömören: ez jó voltNagyon erős világépítés, jó karakterek és alakítások, többnyire jó audiovizualitás (itt azért volt bénázás), és a sztori is egész korrekt lett - ami meg gyengébb volt benne, azt belefojtották szarkazmusba
Nem világmegváltó, de korrekt és erős - 8/10.#értékelés
Ja, és ezért ugyan plusz pont nem jár, de Ella Purnell szemei szenzációsak
-
paatrick
őstag
The Boys S4
Na bepótoltam az utolsó 4 részt, hát ezt a ..
nem gondoltam hogy még mindig lehet lejjebb és lejjebb menni, de az évadzáró felrakta a koronát az egész semmitmondó széthulló 4. évadra.
Katasztrófa, pedig itt a második felében már felcsillant a szemem hogy na végre kiírnak pár idegesítő karaktert akinek már rég semmi értelme, vagy soha nem is volt, erre nem visszahozták mindet az előtérbe........................Az egész évadot átszelő agymosó propagandás maszlag meg ritka szánalmas próbálkozás volt.
Az 5. évadra úgy érzem már csak 1 napot szánok majd és inkább egyben darálom, talán annyit még ér hogy tudjam mi lesz a sztori vége.
-
Janaboy
Topikgazda
Boys évad záró elég kemény lett.
Mondjuk, hogy a
azt nemtom.kölyök helyzetet miért kellett ilyen szarul kezelni, -
Rigormortiis
veterán
válasz
V.Stryker #77825 üzenetére
Gondoltam rá, hogy újranézem, de ezúttal szinkronosan. Pár éve még csak felirattal volt fent hbo go-n, és nincs még egy "kábeltársaság", ahol végig mehetett volna, mert akkoriban még nem csak a pillanatnyi nézettség számított.m, és ez alapján, már az első részek után kasza lett volna. Ám mindenki szerencséjére végigment a tervezett öt évad, mindegyikben más problémát járva körbe.
Úgy voltam vele, mint te, az első pár résznél rezgett a léc, de elkapott és megértettem, miért foglal el ilyen előkelő helyet a legtöbb best of listán.
Mai szemmel nézve talán kicsit lassú, de húsba markolóan realista megközelítést használ.
Annyira zseniális karakterek vannak benne!
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Xena akkor és most
-
Ijk
nagyúr
Véget ért az Acolyte.
Részletekbe menő elemzésem: Ez egy rakás szar. -
mephi666
nagyúr
válasz
KISDUCK #77855 üzenetére
nekem már a 3. évadnál hiteltelenné vált és azóta csak az érdekel, hogy "mivel akarják ezt lezárni? mire akarják az egészet kifuttatni?"
...az, hogy bucser elkezdte tolni a cuccot, hogy neki is legyen ereje, minek kellett? az első 2 évadban jól bemutatták a karakterét és azt, hogy mennyire megveti a szuperhősöket és utána önszántából azzá válik, ami ellen évek óta harcolt? ...oké, hogy csak így volt esélye, de első 2 évadban frankón meg tudták oldani, hogy leleménnyel kiiktathassanak közülük... (pl a páncélbőrűnek feldugták a robbanószert és felrobbantották, mert belülről semmi nem védte
) ...egy helyben toporgás és tömény f*ngreszelés az egész már egy ideje
-
-FreaK-
veterán
-
WayneGace
őstag
válasz
KISDUCK #77855 üzenetére
Történetben szinte semmi nincs, nem halad és eléggé érdektelenné is vált szerintem.
A karakterek cselekedetei nem feltétlenül vannak összhangban azzal, amit korábban felépítettek. Amúgy is szürkévé váltak, megint csak érdektelen, hogy mi lesz velük. Tök felesleges öncélú gusztutalanságokat túl tolták nagyon. Kevesebb több lenne.
Borzasztó választás előtti propagandával van tele. Ilyen szemszöből érdekes, hogy a bal-liberális média hogyan akarta alakítani a választás témáit. Nagyon nem jött be. A valóság máshogy alakult. Illetve miként próbálja a véleményt formálni, de borzasztó bugyuta módon csinálja. Ezen azért nem nehéz átlátni.
Ezek abszolút nem tesznek jót a sorozatnak. Nem lepődnék meg, ha pont az említett propaganda miatt húzták volna még. Ez az évad kb. erre el is ment.
Egy korrekt 2-3 évados sorozat lehetett volna belőle, helyette lett ami. -
markknight
veterán
válasz
Janaboy #77852 üzenetére
Azt nem értik meg, amiért a közösség már évek óta epekedik. Ugorjunk már könyörgöm 1000 éve előre vagy hátra... és akkor azt írnak amit akarnak, de a Phantom Menace seggében ilyen lehetetlen baromságokat összerakni mint ami itt 8 rész alatt lement.. Marha gáz. És akkor nincsen plot armor, nem kell cameo
úgy alakítják a történetet ahogy ők szeretnék, úgysincs kihatása a filmekre. De egyszerűen NINCS eszük hozzá vagy tojnak rá vagy én nem is tudom mi a bánat tartja vissza őket, mikor a KOTOR is óriási siker volt annó, igaz az videojáték.Yodáról meg Plaguiesről, -
Janaboy
Topikgazda
Akolitus
Szerintem általában az a baj a Star Wars spinoffokkal, hogy az emberi történetekre teszik a hangsúlyt, ami alig érdekel pár embert.
Nagyon sok sztorit előttek a Skywalker filmekkel és alig ad hozzá valami újat, ami annyira érdekessé tenné.
Az Akolitus már egész jól épít az erő egyedi felfedezésére, de nem azt görgették tovább, hanem a Jedi szenvedést, amire már alig kíváncsi valaki.
Ebben amúgy az animációs sorik egy része jobb volt.
Sajnálom, ha jobban erre feküdtek volna rá, igazán jó sorozat lehetett volna az Akolitus.
Így viszont egy közepes eddig. -
mephi666
nagyúr
válasz
KISDUCK #77850 üzenetére
ja, rémlik ilyen, de már túlzás, ahogy szélsőségesen rámegy 1-1 kedvenc témára a film: mindenféle szexuális aberráció, valamint helyenként indokolatlan gore... nincs bajom a fröcsögéssel, de amikor 10másodpercenként jön egy szétfröccsenő fej, az nem olyan hatásos, mint amikor váratlanul cafatokra kapnak valakit
pl az első rész nyitójelenete még mindig megvan, ahogy train átszalad az egyik főszereplő excsaján
ilyenekre emlékszik az ember meg a "diabolical"-ra, amikor a szuperbabát használva darált húst csináltak 2 másodperc alatt az ellenségből...
-
KISDUCK
addikt
válasz
mephi666 #77832 üzenetére
Frencsi ha jól emlékszem biszex karakter volt már az elején, engem is zavart ami törtent, mert
Kimikoval szépen épitették a kapcsolatát, erre jött a felesleges kolbász party. Rákerestem és 2020ból dobott már ilyen találatot redditre is a google, szóval jól emlékszem erre a részre. -
BitRider
senior tag
válasz
BitRider #77842 üzenetére
Mindenesetre ebből a esetből is frankón levonható a következtetés, hogy kinek a sorozatajánlása ér legalább egy fabatkát is... Acolyte [moderálva], normális embernek eszébe nem jutna egyáltalán bottal megpiszkálni, pláne nem végignézni meg irkálni róla... Ennyire hogyan lehet unatkozni?
[ Módosította: radi8tor ]
-
BitRider
senior tag
válasz
markknight #77841 üzenetére
Végre valaki... Emiliától a hideg kirázott, konkrétan felolvasta a szöveget, max egy [moderálva] Szomszédokba castingolták volna be normál esetben. Az egész sorozatot aláásta, az HBO-tól addig teljesen idegen módon alászállva. Előfordul, hogy valaki nem kiemelkedő színész (de legalább nem sok vizet zavar), de ez az ellentéte volt, kidobott minden egyes képernyőn eltöltött másodpercével.
[ Módosította: radi8tor ]
-
markknight
veterán
A Solt alakító színész egy vicc. Egyik podcastben mondták jól, hogy a színész "KÜZD" az angol szöveggel és tényleg, annyira nyögvenyelős ahogy angolul kommunikál, hogy az már tényleg fáj. Amit meg folyamatosan hallok, hogy mindig dicsérik milyen jó színész.. hagyjuk már.. színházba lehet jó lenne egy ilyen, Emila Clarke szindróma.
-
WayneGace
őstag
Nekem Sol karaktere nagyon irritáló lett.
És ehhez szerintem hozzátett a színész Oooossssaa-zása is és ahogy alpból beszélt. Szerintem nem a legjobb választás volt. Maga a sorozat ugyanazt hozza, mint szinte mindegyik SW. A kihagyott ziccert, amely önmagában borzasztó közepes, de vannak benne hangulatos jelenetek. A potenciál még megvan benne, lehet ebből jobb 2. évad (nincs magasan a léc). Más kérdés, hogy mivel múltban vagyunk, hogy egyeztetik megint össsze a kánonnal. Bár annyiszor átvariálták már, hogy majd mindegy.Reméltem, hogy annyi lesz neki. -
mephi666
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #77826 üzenetére
Az akolitus
The Acolyte (2024)
season 1 finaleAz Akolitus most sokkal jobb volt mint vártam.
-- Ugyanazt a disney fost néztük?mert amit én láttam, az minden volt csak jó nem és az imdb-s 3.6/10 értékelés is eléggé a helyénvalónak tűnik
Amandla Stenberg rettentően gyenge színésznő de kinézetre még van potenciális jövője, valójában Lee Jung-jae próbálja a hátán elvinni a sorozatot több-kevesebb de inkább kevesebb sikerrel. A történet csapnivaló, egyedül az animációt, a fényeffekteket lehet dicsérni itt.
Borzasztóan gyenge sorozat lett, de SW-s univerzumon belül is megkockáztatom, hogy a leggagyibb sorozat/spinoff ez, pedig volt egy Obi-Wan Kenobis gyalázat is. A Mandó erre köröket ver, pedig csak babyyoda van benne óvodásoknak.
-
k-adi
nagyúr
Orphan Black: Echoes (2024)
season 1Hát ez.... nem volt az igazi. Krysten Ritter jó színésznő is lehetne, de inkább mint Jessica Jones, és Tatiana Maslany ezerszer jobb az eredetiben így hozzámérten esélye se volt. Mivel hamar lelepleződik a történet, sok izgalom nincs is
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
markknight #77826 üzenetére
Kylo Ren? én az "ismeretlen" Sith-re lennék kíváncsi ,aki a szigeten sunyiba feltűnt. egyébként szerintem is jó volt, mind a helyszínek, hangulat tekintetében -
mephi666
nagyúr
The Boys S04 (...2 rész után)
vártam vele direkt, hogy kb az utolsó rész érkezésekor essek neki az évadnak... sajnos a 3. évaddal bemutatott úton mennek tovább: sztori alig halad, csomó totál lényegtelen szálat erőltetnek... meg maxra tolják a megbotránkoztatást: mindenből többet, minél undorítóbbat... indokolatlan b*zulást is a népnek
olyan karakterek b*zulnak be, akiket eddig heterónak ismertünk meg
aztán +1 évadot beharangoztak... 99%, hogy ebből a lejtmenetből már nem hozzák vissza
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akolitus
Olyan gigantikus
hogy csak na.cliffhangerrel/fanservice-el zárul, -
válasz
V.Stryker #77825 üzenetére
Anno amikor először próbálkoztam vele, akkor halálra untam magam rajta, valami 3-5 rész után kilőttem. Néhány évvel később újrapróbálkozva rájöttem, hogy 10/10.
De már első résztől kezdve, ennek a sorozatnak minden jelenete arany. Csak hát nem túl gyors, de pont ez az erőssége, mert részleteiben mutatja be a dolgokat, immerzív. Fiataloknak így annyira nem ajánlott a Wire / Drót, mert nem egy felszínes akció.
Hasonló témában ITT összeszedtem anno pár filmet, illetve még EZ is nagyon ajánlott.
-
-
markknight
veterán
Az Akolitus most sokkal jobb volt mint vártam. Végre történt egy csomó minden, az első pár részt is így kellett volna és akkor nem alszunk el.
Viszont van egy csomó elvarratlan szál, Kylo Ren téma se derült ki miért szerepelt, lehetne mit tanulniuk, hogyan kell évadzárót készíteni. -
V.Stryker
nagyúr
Drót (S01-S05)
Már egyszer belekezdtem évekkel ezelőtt és 1-2 rész után abbahagytam, de nem hagyott nyugodni, hogy mégis mitől vezeti sok oldal listáját ez a sorozat. Őszintén szólva valahol a 3-ik évad közepén kezdtem megérteni, hogy mégis mivel érdemelte ki ez a sorozat a maga helyét. Röviden kifejezve, rendkívül hitelesen jeleníti meg a 2000-es évek amerikájának a társadalom alsó peremén élőket, a drog üzleteket. Ezekkel párhuzamosan a politikai szálak működését és nem utolsó sorban a rendőrség és a nyomozás működését.
Nem tudom, hogy a fiatalabb korosztályt mennyire köti le a nem túl gyors cselekményszál, de a hozzám hasonló, negyedik X-ben járó boomereknek szerintem egyszer kötelező darab.
A végére összehozta nálam a 9/10 pontot. -
bobalazs
nagyúr
Nézem a Your Honor második évadját, három rész ment le, nagyon jó, csakúgy mint az első évad volt.
Részemről ajánlott! -
k-adi
nagyúr
A nagy szivar
The Big Cigar (2024)
season 1 finaleHuey P. Newton menekülését mutatja be, kicsit kiszínezve, drámásítva, stb. Érdekesen indul majd pár epizód után érdekeltséget veszett nálam, de rövid évad mivoltából, becsületből befejeztem. Nyilván úgy nehéz jó menekülős sorozatot csinálni, hogy valójában alig történik valami akció.
-
k-adi
nagyúr
válasz
-FreaK- #77818 üzenetére
Nem hiszem, mert a kínzó
kötözés módszert nem hozták nyilvánosságra, azt a módszert az aktákból csak az ügyészek tudják "lemásolni" vagy az első eredeti gyilkos - de ő börtönben van és az eddigi epizódok alapján Jake már tesztelte korábbi részben, hogy "nem adta tovább az infót másnak" -
k-adi
nagyúr
válasz
Tyler Durden #77808 üzenetére
Nekem is ez a tippem, hogy
vagy Jake vagy a másik védőügyvéd féltékenységből (ugye neki is bejött a csaj) Ha valóban ártatlan Jake az úgy túl sablonos lenne, persze így is van izgalom hogy ártatlanul küzd az életéért úgymond -
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Meghalt Shannen Doherty [link]
-
arcitec
addikt
válasz
Tyler Durden #77808 üzenetére
Vót ez má: [link]
Amúgy meg az utóbbi rész már tiszta klisé vót, nyújtják már mint a rétest ...
SZVSZ
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #77638 üzenetére
Halkan (mivel senki nem jelezte még, hogy bárki is nézné), de Ismét “szólok”, hogy az Ártatlanságra ítélve e heti új része sem adja lejjebb a színvonalat, továbbra is baromira tetszik!
Akinek eddig bejöttek az ajánlásaim (kvázi, hasonló az ízlésünk) azt mondom, hogy azonnal kezdjen bele a sorozatba!Plusz egy név az ajánlásomhoz, J.J. Abrams. Nem is tudtam, hogy bármi köze lenne a sorozathoz, de most lefutott a végén a szereposztás, és ott virított a neve, mint…
-
válasz
basaharc502 #77802 üzenetére
A filmet pont pár hónapja néztem újra, a sorozatot anno 3. évad közben elengedtem. A színész miatt viszont az 5. évad kap egy esélyt, ha felkerül valahova, ahova pont előfiezetek
Nyilván ha gyengusz, akkor az 5. évadot se nézem végig. Good Omens 2. évada (sajnos) tökéletes példa arra, hogy hiába van 3 top színész a képernyőn egyszerre, a sehova nem haladó forgatókönyvet és a woke hulladékot nem tudják ellensúlyozni.
Szerk.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest