Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
A filmben azt mondja a tábornoknak, amit a jövőben fog hallani tőle egy partin a feleségéről vagy valami telefonszámot, vagy ilyesmi. Ez teljesen szembe megy a novellával. Az Európa riport lehet, hogy inkább Európa rejtély címen van magyarul (akkor az angol cím Europa Report és nem riport), és szinkronos is van belőle. Mondjuk a leírást a porton ne olvasd el, mert full spoiler.
Mintha a Devs-et is szinkronosan láttam volna, de már nem emlékszem.
A Life szerintem az úgy horror, hogy közben meg nem az, mert semmi gonoszság vagy természet feletti nincs benne. Kb olyan, mint az első Alien, de ez még kevésbé elrugaszkodott, akár meg is történhetne. A tudományos részek is rendben voltak benne, egy két apróságot leszámítva, ami kellett a cselekmény haladásához.
Engem a scifinek álcázott misztikus trhrillerektől ráz ki a hideg.
(Állítólag készül a Randevú a Rámával c. könyv megfilmesítése, ami az egyik legjobb scifi, amit olvastam. Hogy sorozat, vagy film lesz-e, azt nem tudom. Talán egy minisorozatot elbírna.)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest