Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
SQX_Barto
addikt
Cybergeddon S01E04:
Rövid és ritkán van, furcsa minisorozat hackerekről...
De formás benne a csaj -
mayday00
őstag
Zero hour al mi van? Olvastam róla valamit, hogy kaszálták 3 rész után. Ez igaz? Maradék részeket le fogják adni, van a sorozatról valami hír?
-
spammer
veterán
válasz
kisgyerek85 #4688 üzenetére
Jaja, Hajdú Steve remek Ari Gold volt, jól beleélte magát a szerepbe
"Llooooyyydddd!"
Én is szinkronnal néztem, eredetiben is láttam 1-2 részt, de nem jött be annyira.
-
spammer
veterán
válasz
Endless #4686 üzenetére
1 évad után már lehet furcsa lesz, szóval nem akarlak én rábeszélni, de érdemes belenézni, főleg a poénosabb részeknél. (Youtube-on vannak szinkronos jelenetek). Amúgy én is eredeti nyelv párti vagyok, de vannak azért nálam kivételek. (Pl. a Maffiózóknak is zseniális a szinkronja).
-
Endless
aktív tag
válasz
spammer #4684 üzenetére
Általában a sorozatokat eredeti nyelven nézem, ezt is úgy kezdtem el de lehet későbbiekben majd átállok a magyar nyelvre ha szerinted jó a szinkronja. Még nagyon régen emlékszem láttam valamelyik csatornán belőle egy részt és úgy rémlik, hogy bevállalható magyarul is a sorozat.
Nekem is nagyon bejön, már be is daráltam az első évadot -
Viszlát
addikt
The Americans S01E06: hétről-hétre jobb, ez most kifejezetten ütős rész lett. Remélem tudják tartani ezt az érdekesen feszült hangulatú tempót jó sokáig.
-
spammer
veterán
válasz
Endless #4683 üzenetére
Ez az a sorozat, aminek szerintem rohadt jó lett a szinkronja, én úgy néztem végig. A későbbi évadokban, de főleg az az 5.-6. évadban olyan részek voltak, hogy azt bármelyik mozifilmes vígjáték megirigyelhetné
Főleg a Garrity-t szinkronizáló Rajkai Zoltán, zseniálisan hozta a debil figurát
Nekem nagy kedvencem a sorozat, kb. all-time top 5-ben benne van. Rohadt jó csapatot raktak össze benne.
-
Endless
aktív tag
Én most a Rescue Me-nek kezdtem hozzá, nekem nagyon bejön
-
HKorn
veterán
Milyen sorozatot ajánlanátok, Zero Hour-t néztem most, de úgy hallottam elkaszálták, pedig jó volt.
Nem ismerem a kinti sorozatokat, valami hasonlót nem tudtok esetleg, régebben prison breaket, heroes-t néztem ezek is bejöttek.
-
spammer
veterán
válasz
gyuromoj #4676 üzenetére
Trailer alapján valami Vámpínaplós buznyákság lesz ez is, csak próbálják ijesztőbbnek álcázni. Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam.
Elkezdtem nézni újra a BSG-t az elejéről (miniseriesen vagyok túl), nem rossz, leszámítva, hogy nekem kicsit sok benne a szappan. Remélem valami komolyabb téma lesz, mert mindenhol áradoztak róla, meg az all-time legjobb drámák közé választatták, meg mit tudom én
Viszont az nem tudom, miért ilyen fos film grain effekttel gyártották, pár helyen még 720p-ben is okádék.
-
gyuromoj
veterán
-
Viszlát
addikt
7 hozzászólással előtted.
Egyébként ezt nézi még rajtam kívül valaki? Én elég jókat mulatok néha.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural Harlem Shake
Öcsém hogy már mindehova beeszi magát ez a valami. -
S e t h
nagyúr
Hát ők sem maradhattak ki.[link]
-
SQX_Barto
addikt
Dallas S02E07:
Jó rész volt, ismét nem sikerült nálam elkaszálnia magát, pedig igyekszem...Ami nagyon nem tetszik benne meg nem is értem úgy általánosságban az a Jockey > J.R és Samantha > Sue Ellen átnevezés
Nem engedtek valami jogokat vagy mi a tököm
Régen végignéztem, de Bobby "feltámadása" egy totális baromság volt...
Egyébként WhatNext.eu-n nem teljesen jó az airdate
Green Lantern-ből van még két rész, ami imdb-n már fent van dátummal, de WN-en nincs.A sorozatfüggőségem csökkentési kísérletei ellenére lehet kellene néznem valami (számomra) újat, mert kezd kevés lenni az eddigi adag, különösen a sok szünet miatt
Egyébként tud valami stream-es nézési lehetőséget mondani valaki, ahol sok főleg friss sorozatok elérhetőek?
A TubePlus nem lenne rossz csak a sok reklám meg miegymás miatt nem a kedvencem...
Bár a mostani gyatra notimmal jobban bírja az avi-t mint a flash videókat...
De később jobb lenne másik géppel megszüntetni a letöltéseket... -
Viszlát
addikt
Gondoltam bepróbálom ezt a Black Mirrort ha már annyian dicsérik. Az első rész ritka gáz, erőltetett, izzadtság szagú, sorolhatnám, majdnem ment is a delete a maradékra, de aztán belevágtam a másodikba, ami klasszisokkal jobb, a harmadik lett aztán igazán kerek és életszagú. Kíváncsi leszek a második évadra.
-
Endless
aktív tag
válasz
leslieke #4652 üzenetére
Nekem abszolút nem tetszett...eléggé látszott rajta a pénz hiánya, pedig nagyon várós volt...Szerencsére ezután megnéztem a Spartacus 3x05 részét. Nagyon tetszett ez a rész is, pörgős volt, a történet is szépen halad csak kár, hogy nemsokára úgy hallottam vége lesz a sorozatnak
-
leslieke
Jómunkásember
Vikings 1×01 kezdetnek nem volt rossz, megalapozta a következő részeket.
-
csabám
addikt
-
gyuromoj
veterán
Nem hivatalos, de Les Moonves, CBS-főnök (a Showtime ugye a CBS-é) úgy hivatkozott a minap a Dexter 8. évadra, hogy “utolsó szezon”.
Robert Kirkman a Thief of Thieves után egy másik képregényéből, egy még megjelenés előtt álló ördögűzős füzetből is tévésorozatot tervez. Egy fiatal srácról szólna, akit többször megszállt valami gyerekként és felnőttként elindul válaszokat keresni, de olyasmit fedez fel, ami a földi lét végét jelentheti. A partner a Fox International.
-
kmarci25
veterán
The Following 1x06
Jó ez a sorozat, egyre jobban tetszik. Az a legjobb benne, mint a Tűz és jég dalában (a Trónok harca könyv eredetije), hogy a szerző olyan szabadsággal alakítja a történet folyását, hogy sose tudod megmondani, hogy ki él, ki hal. Olyan szereplők halnak meg a harmadik kötetben (de már az elsőben is), akiket totál alapnak gondol az ember.
Itt, a sorozatban olyan szereplők beépített emberek, akikről nem gondolnád. Engem ez szórakoztat. -
Endless
aktív tag
Banshee 1x08
Kicsit kevés volt nekem ez most...történet nem igazán haladt előrefelé. Eddig szerintem ez volt a leggyengébb rész, de szerencsére a brutalitását nem vesztette el
-
törölt tag
TWD 3x12
Nem tudom miért, de nekem bejött ez a kicsit langyi rész... Valószínű pont azért, ami történt benne, legalábbis az elején, a vége picit csalódás volt, de legalább így megnyugodhat a kicsi lelkünk...
Jó volt, nem is vágytam most akcióra. A végén lévő promóban viszont jönnek izgis dolgok
-
mayday00
őstag
Banshee 1×02
Hozta a első rész színvonalát..10/9
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj #4637 üzenetére
Azért abban reménykedek hogy nem lesz belőle végül valami über mágus varázsló.
Mert nagyon arra tart. Tegnap volt az a rész ahol a király élő műsorba berohant és kitépte a bemondó gerincét. Az a szöveg amit levágott halál komolyan, aztán a végén meg benyögi. " És most jöjjön az időjárásjelentés."
-
gyuromoj
veterán
A Dexter – 8×02-t Michael C. Hall rendezi. (Kíváncsian várom)
(#4634) orichalcos
Néha már sok volt, hogy mindig szarban van és persze valamelyik agyaras megmenti. További évadok is jók, lesznek új szereplők, kicsit bővül a mitológia, meg még több vér és szex.
Hatodik évadra már tuti hogy jön Rutger Hauer és Robert Patrick.(#4638) mayday00
Ne legyen igazad. -
mayday00
őstag
Vikings 1×01 Megnézte már valaki a pilot-ot?
-
Endless
aktív tag
Elkezdtem én is a Black Mirrort és hát...nekem is nagyon bejött
Holnap tovább folytatom a 2/2-vel, már alig várom. Elgondolkodtató volt eddig
-
oriic
HÁZIGAZDA
True Blood
3. évad végén vagyok, de ez nagyon komoly sorozat. Nincs itt kérem cenzúra.
A pasis részeket áttekerem, mert kicsit sok nekem, de ezen kívül nagyon állat. Remélem a következő évad is ilyen lesz.
-
SQX_Barto
addikt
Látom nem csak én vagyok sorozat rajongó
Épp most regeltem erre a WhatNext.eu-ra
Elég sok sorit nyomattam/nyomatok én is...
Bár próbálom szép lassan leépíteni őket, de nehézGreen Lanternt egy darabig nem követtem, de ma bepótoltam a lemaradást (kb 8 rész egyhuzamban, bár rövidek)
És még mindig jut eszembe régi, amit néztem. És az általam elkaszáltakat bele sem vettem (pl Secret Circle, Hellcats, Walking Dead, Last Resort, Revolution, Spartacus)
Újakat meg már fel sem merek venni...
The Andromeda Strain pl hiányzik a listából, igaz egy 4 részes minisorozat volt 2008-ban. -
gyuromoj
veterán
Primeval: New World
Amilyen gyengén indult féltem hogy unalomba fullad. A 8. résztől szerencsére megváltozott az egész és végre élvezhetővé tudták tenni. Sajnos túl későn és megkapta a kaszát, de elvileg próbálnak keresni egy csatornát aki vinné tovább a sorozatot.
A főszereplő 3 hölgy pedig kellemes látványt nyújtott.
Remélem hogy angolt folytatni fogják, mivel hivatalosan nem kaszálták.(#4626) janos666
A legutóbbi Való Világ-ban, pedig a Dexter-ből használtak fel legalább 2 zenét. -
janos666
nagyúr
Másnak is feltűnt, hogy a Drawn Together S02E04-ben felhasználták a Lexx egyik hangeffektjét?
Bár ez legalább még vicces, mert hivatalosan is egy paródia. Ami idegesítő, hogy az RTL Klubbon megy valami halálszar saját gyártású sorozat, amiben a Mass Effect 3 játék zenéjét használják.
Előbbiről jutott eszembe, hogy végre elpanaszoljam már valakinek az előbbit is.
-
mayday00
őstag
Banshee 1×01
Megnézve.. Nagyon kemény volt..
Brutal benne az akció..
Ebben a műfajban nagyon ott van a szeren .
10/9 -
mayday00
őstag
Banshee szinkronosan adták
Valaki nézi a sorozatot? Mindenhol jókat írnak róla
-
törölt tag
Spartacus 3x05
Ómájgád ómájgád hát hogy lehet így befejezni egy részt?
Bár tudom, hogy Cézárt nem ölhetik meg, azért nagyon szurkoltam közben
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan folytatják és nagyon sajnálom, hogy abbahagyják.
Ez a rész nagyon jó volt, és az egész sori kezd egyre jobb lenni. -
leslieke
Jómunkásember
Black Mirror S01E01 kihagytam valamit, vagy a legnyilvánvalóbb választás, a lemondás senkinek jutott eszébe?
Black Mirror S01E02 ehhez képest a dögunalom, egy vidám népünnepély.
Black Mirror S01E03 na, ez már érdekesebb volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Zero Hour 1x03 spoileres
Megnéztem, mert már csak 2 részt jelzett a calendar, de nem kellett volna. (update, nem jelez több részt...) Voltak benne érdekes részek, némelyik még tetszett is. De. A gyógyszerem ott gurult el, amikor a rész közepe felé pókerezés közben piáló papokat láttam, sőt, még káromkodtak is. A második gyógyszerem akkor gurult el, amikor Einstein bő 70 éve letörölt táblájának tartalmát visszaállították, majd meg is fejtették...
Nem hiszem, hogy van hasonló sorozat most műsoron, ami hasonló kalandos, nyomozgatós lenne kis misztikummal átszőve, de ezt a sorozatot nagyon-nagyon elb....
Mivel nem látok több részt, gondolom ezzel vége is a sorozatnak, bár imdb szerint még lesz 3 rész adásban. -
mayday00
őstag
Ma. Cinemax. 22:00. Banshee – 1×01-02
vajon szinkronos, vagy feliratos lesz.?
Erről nem olvastam sehol. De nemsokára kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest