Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Június 1.-én jön a Better Off Ted az RTL Klubra............ Dilinyósok címen
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #5794 üzenetére
Pedig Avengersben is volt utalas ra.
-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos #5794 üzenetére
Ezer bocs, már a filmes topicban is volt róla szó.
(#5796) noxwill
Remélem nincs harag. -
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos #5792 üzenetére
Elvileg már neten kint van. Már a filmben sem halt meg, csak Fury megkérte hogy játssza el, hogy ezáltal spanolja fel/kovácsolja össze a hősöket. Utána elvitték valami titkos helyre, ahol rendbe hozták.
(#5790) orichalcos
Legalább 720p lenne... -
spammer
veterán
Drámasorozat, egy kis katonás-akciós köntösben. Az utolsó évadot még nem láttam, de majd letolom valamikor, nekem tetszett eddig. Strike Back pl. sokkal "birkább" sorozat, olyan hülyeségekkel, hogy már nézni sem bírtam egy idő után. Az tényleg akciósorozat, gondolkodni nem szabad rajta
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
leslieke
Jómunkásember
Orphan Black 1x05-07 remek sorozat, remek csavarokkal.
-
Vladi
nagyúr
Az egységet (Unit) nézem most.
Egész jó, bírom a katonás filmeket. Bár elég giccses helyenként, meg most az 5. részen kicsit beborultam agyilag. A katona Spanyolországból akar szökni, ezért az alvilággal felveszi a kapcsolatot. Ez komoly? Ennyire nem vágják Európát az USÁban?Szabadon lehet jönni-menni. Felszáll egy kamionoshoz, ad 200 eurót, hogy vigye el ahová megy. Van egy csomó amerikai katonai bázis a nato országokban. Ennyi eszet...
-
törölt tag
OUAT 2. évad finálé
Vagy hát nem is tudom minek nevezzem, mert simán csak egy rész volt a többi közül, ebben a sodró lendületű évadban...olyan bugyután mesés, vagy mesésen bugyuta...
(olyan kutyán majom
)
Az utolsó 10 perc jó volt, érdekes irányt vett a sorozat, kíváncsi vagyok az írók ezt hogyan oldják majd meg. -
mayday00
őstag
99%-hogy a 24 folytatódik?
-
törölt tag
Pedig ott van az
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e, de volt - asszem' a Discoveryn - egy sorozat, ahol két csapat versenyzett egymással azon, hogy melyikük tudja ügyesebben elrabolni az értékes tárgyakat (festmény, gyémántok, pénz) erősen védett épületekből. Nem tudjátok, mi volt a címe?
-
negyven2
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
A 23-24. részt egy napon adják le
-
spammer
veterán
Megnéztem. Na ez azért már bőven jobb volt, voltak benne hangulatos és ötletes részek. Viszont nagyon remélem, hogy kifuttatják ezt az angyal-démon történetet, mert már lassan elviselhetetlen válik. Jó lenne valami új főszál, bár nekem még az sem nagyon kellene, esetleg a Men of letters témából még összehozhatnának valamit, de igazából MOTW-re vágyom, ötletes részekkel, mert a tétet már úgysem tudják emelni, csak erőlködés és szenvedés lenne (már most is az).
No meglátjuk, kíváncsi leszek a fináléra
-
spammer
veterán
SupNat 8x21 -
/ 10
-
Viszlát
addikt
válasz
TazLeacher #5755 üzenetére
-
-
törölt tag
Revolution
Megnéztem az utolsó 3 részt és végre látszik, hogy picit összekapták magukat a készítők, mert végre jó kis sztorit kanyarítottak. Remélem az évad vége felé egyre jobb lesz.
-
Fandango
veterán
válasz
dokee78 #5750 üzenetére
Hannibalrol szerintem olvasd el a pilot leirast, abbol szerintem megtudod nagyjabol. Egyebkent szerintem nagyon utos sorozat, nekem nagyon tetszik.
Ha tetszenek a Hannibalos filmek, akkor a sorozatban sem fogsz csalodni.Mas. Most neztem meg a TBBT legutobbi reszet, hat valami fenomenalisan jo volt, ennyit reg rohogtem ezen a sorozaton, pedig szoktam.
-
dokee78
félisten
Ez a Califorgia 6. évad elég gyenge lett.
A Hannibal miről szól?
-
törölt tag
Orphan Black 1x07
Hehe, beszarás ez a rész, először nem hittem a fülemnek, hogy miről is van szó, aztán pedig kiderült, hogy de...
A köv rész promója is nagyon jó, legyen már jövő vasárnap -
gyuromoj
veterán
Amikor a kasza jelenti az utat a sztársághoz
Egy kis Supernatural:
-
mayday00
őstag
Da vinci démonai 1×04 58percből 45 duma volt. Mi ez valami teleregény? Átmegyünk szomszédokba?
58perc helyett inkább legyen 40perc egy rész de az pörgős.
-
gyuromoj
veterán
Forog a The Walking Dead 4. évadja + Zombi iskola
zombie school atom
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S08E22
Na a végjáték tuti izgalmas lesz. "666" hívószám epic volt.Crowley nagyot alakított.
-
giigz
veterán
válasz
TazLeacher #5730 üzenetére
De, csak most egy kicsit megtoldották
-
giigz
veterán
Még 3 hónap...
S05E09 The Decision Aug. 11, 2013
-
mayday00
őstag
Da vinci démonai. Kicsit buzis.
De a sorozat amúgy jó -
giigz
veterán
válasz
callmeakos #5721 üzenetére
Ezek lesznek a szereplők? Mert így első ránézésre semmi közük nincs egy nyomozóhoz, egyik szereplőnek sem.
-
mayday00
őstag
Continuum 2×02 Jó kis rész
volt.
-
spammer
veterán
válasz
callmeakos #5721 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy "12 egy tucat" nyomozós sorozat lesz, amit egy kis Marvel körítéssel akarnak eladni.
-
callmeakos
veterán
SHIELD sorozat. Azoknak, akiknek még nincs elege a Marvelből
Azért kíváncsi vagyok erre. Egyrészt azért mert Whedon mester (Bosszúállók rendezője) keze is benne van, másrészt hogy mit hoznak ki ebből. Harmadrészt mert Coulson él (már aki érti ezt), és ezen e képen kicseszett laza
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
leslieke #5717 üzenetére
Mivel bénasága ellenére a játék is népszerű, nem csodálom. De a sorozatban azért történhetne valami.
Más:
"Ez még csak terv, egyébként saját posztot kapna, de a FOX rebootolni tervezi a 24-t. Vagyis folytatni és már tárgyalnak Kiefer Sutherland-del is, hogy főszereplő legyen. A terv egy “limitált sorozat” lenne, mely műfajt a FOX nyomni akarja. Ez a szokásosnál kevesebb epizódot jelent, event-jelleget, de nem feltétlenül egy évadot (ld. The Following), tehát nem minisorozat lenne. (Mindezt David Fury, író is megerősítette, ő is benne lenne a sorozatban.)"
WTF???
-
leslieke
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
Viszlát #5711 üzenetére
A 2. évad vége valóban jó volt, sokkal jobb, mint az eleje.
Az elején én is pislogtam, hogy ugyan miért folytatom, mikor nem tetszik és hogy semmivel nem jobb, mint az első évad, de utána jó kis sztorit sikerült összehozniuk, teljesen változott a felállás, és most izgatottan várom az új fajt és a történéseket
-
mayday00
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
Ez lenne az igazi sci-fi, ha megvalósulna: Milyen lehetne az EVE-sorozat?
-
-
mayday00
őstag
válasz
Viszlát #5709 üzenetére
2.ban folyamatosan zuhant a színvonal? Te más sorozatot néztél akkor, valami szlovák adón.
Nem zuhant pont az ellenkezője történt. Remek 2.évadot kaptunk.
Trónok harca meg egy az egyben a szomszédoknak egy változata fantasy környezetben. Ezért sem néztem pár rész után kaszáltam. De sokaknak meg tetszik.
Neked a falling skies nem tetszett. Nekem meg a fantasy szomszédok nem. -
Viszlát
addikt
-
mayday00
őstag
-
giigz
veterán
Aki esetleg még nem látta, én jót mosolyogtam rajta
Breaking Bad SPOILER
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Battlefield 6
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest