-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Star Trek: Discovery (Netflix, Eng, DolbyVision)
Eleinte csak egyre több hibát próbáltam találni benne, mert szolgáltat egy rakás fura és hülye közé tendáló dolgot (bár így az első évad közepén még nyilván hagyok időt neki, hátha később összeáll a látszólagos hézag is valamivé), de igazán nagy bakit még nem dobott (ami miatt pl. kedvem sem lenne már nézni), viszont most a 9. rész 10. perce körül kezd elképesztően lenyűgözni:
eleve érdekesen indult ez a rész, de ezzel most lebilincsel, ahogy Lorca kapitány tényleg ördögien briliáns módon használja ki Stamets tudósa jellemét, hogy áhítatos önpusztító küldetésbe hajszolja (ugorjon 133-szor, hogy feltérképezze a multiverzumot, akkor is ha könnyen belepusztul). Kezd nagyon szépen összeállni egy ritka komplex és erős karakterré. Kicsit hézagos a Star Trek ismeretem, de szerintem beküldené a sarokba sírni a legtöbb SW kapitányt, akit eddig láttam. Amúgy valószínűleg jobban jártam volna, ha megvárom, míg kiadják lemezen, mert hiába DolbyVision, sokszor olyan zajos a kép, mint ha egy kiváló minőségű DVD-t, vagy ramaty 720p SDR-t néznék. Ez csak azért fura, mert láttam már kisebb Netflix csomaggal butább TV-n a Narcos-t (SDR-ban), ami sokkal tisztább és kiegyensúlyozottabb minőségű képet adott (le is voltam döbbenve, hogy ennyi átjön manapság real-time stream-en stabilan itt kis hazánkban), szóval talán maga a film is eleve túl zajos néha (akár szándékosan toltak rá valami zaj effektet, vagy minden sötétben forgatnak nem a legjobb kamerákkal és "ez van, ez ilyen" és ilyen lenne BluRay-ről is). De persze van amikor látványos és szép.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest