Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
spammer
veterán
A TBBT esetében valóban átbillent egy kicsit a mérleg, de nem maradhatott örökké nerd cucc, teljesen normális, hogy a karakterek is érnek, felnőnek és jönnek egyéb dolgok is, mint pl. a barátnő, feleség, család, gyerek stb. Kellettek bele a csajok, nélkülük már halott lenne az egész, ha végig csak arról szólt volna, hogy Star Treket néznek, kockulnak és Penny (vagy mások csajok) után vágyódnak. Ez nem működött volna éveken keresztül. Én is szerettem volna, ha most csinálnak egy kis vérfrissítést, de úgy látszik, hogy nem elég bátrak az írók. Biztos így is féltek, hogy Penny új haja sokkolja majd a nézőket és "addig nem vesznek majd levegőt, amíg meg nem nő újra a haja".
(#16483) Ragnar95: Amíg én is elvétve csíptem el pár részt anno, addig nekem sem tetszett. Aztán elkezdtem nézni TV-ben, mert késő este adták, bealvás előtt gondoltam, hogy belenézek. Megtetszett és elkezdtem nézni az elejéről. Azóta szeretem. Mindjárt más, ha az elejétől látod, megismered a karaktereket, és nem csak úgy random módon, össze-vissza nézegetsz bele.
-
Ragnar95
félisten
Én csak pár részt láttam TBBT-ből, azokat is az utóbbi pár évadból, de nekem nagyon nem jött át, egyik részben sem volt gyakorlatilag egy poén se, amin jóízűen röhöghettem volna...Erőltetett és gagyi poénok voltak benne, sztori nulla, engem nem tudott megfogni.
Nem tudom, láttad-e már, de ha geek vígjátékot keresel, a Silicon Valley zseniális. Első pár részt túl kell élni, de a 3-4. résztől kb végig lehet rajta szakadni, nagyon jó poénok vannak benne, ráadásul nagyon aktuális is a témája, szerintem mindenképp megéri végignézni. -
.LnB
titán
válasz
callmeakos #16480 üzenetére
Amy szövege gáz szerintem. Szájbarágós mint ha egy 2éves gyereknek beszélne. Lehet, hogy ez illik a karakteréhez. De nekem nem jön be. És a sorozat se rossz, csak nekem elég belőle lassan. Sok sorozat van ami jó, de még sem nézem.
Mondtam, a szerelmi szitkom nem kell nekem. Ettől még nem rossz.
-
dokee78
félisten
Jön a Tini Ninja teknőcök sorozat.
Pilot:2015 június -
callmeakos
veterán
Tény hogy az új évadok már nem ugyanolyanok mint az elsők. Az is tény hogy a sorozat átment szerelmi sitcomba. Ki kivel jön össze, ki mikor házasodik, kinek mikor lesz gyereke stb. És valahol nekem is hiányoznak a geek momentumok. Halo est, kockulás az Age of Conannal stb. Viszont azt nem állítanám hogy gyengébb lett a sorozat, mert nálam még mindig működik. És én még azt se állítanám hogy Amy gyenge lenne. Például én kifejezetten örülök annak hogy nem maradt meg olyan karakternek, mint amikor bevezették. Példának okáért a 8/2es részben én szakadtam a röhögéstől amikor a hallgatózás után elkezd lefelé rohanni a lépcsőn. Olyan volt, mint egy rajzfilmben, szinte láttam a lelki szemeimmel a csíkot, amit maga után hagyott
-
.LnB
titán
válasz
spammer #16478 üzenetére
Nem lesz újítás, változtatás. Mert mikor a geek dolgokat elhagyták és elmentek a párkapcsolatok irányába onnantól nőtt meg a nézettség. 18M volt a szezonnyitó. Semmi esély a változtatásra.
Ezt a társasági, párkapcsolatos szitkom témát már kimerítette számorma a Friends és a How i met your mother. Elég belőle. Nem ezért szerettem meg ezt a sorozatot. Hol vannak azok a poénok mikor Sheldon beöltözött Flash-nek, mikor gamerkedtek? Nyoma sincs. Amy-től pedig kiráz a hideg. Nem a színésznőtől, mert rá nem lehet panasz hozza amit megírtak neki. De ha megfigyeled a szövegét, szájbarágós hülyeség amit mond. Főleg mikor csajokkal beszélget. Az a baj, ha elkaszálom akkor az Archer-en kívül nem marad vígjáték amit aktívan néznék. Talán a Mission Control helyettesíti majd a TBBT-t. Vagy a The Last Man on Earth. -
spammer
veterán
válasz
callmeakos #16474 üzenetére
Jó, 6 hét nem egy katasztrófa, valóban, de attól még a tendencia látható: a sorozatokat teljesen elnyomják a celebek, áldokuk és egyéb celebfuttatók (mint pl. a fókusz, vetélkedők). Délutántól késő estig, éjjelig ezeket nyomják. Amikor nagy ritkán behoznak egy normális sorozatot, azt meg beteszik éjjelre, amikor a kutya nem nézi meg.
Az is megérne egy misét, hogy ezek a csatornák miként generálják futószalagon a megélhetési celebeket, akikkel aztán feltöltik az olcsó, gagyi műsoraikat, akiket aztán a Blikkel és hasonló bulvársajtóval karöltve felfuttatnak aztán kifuttatnak és stb... De mindegy, ez már off...
___
(#16476) .LnB: nekem tetszett a TBBT. Igaz, nem kockáztattak sajnos, így jobb nem, de rosszabb sem volt, mint mondjuk a legutóbbi évad. Ez is olyan, mint a Két pasi meg egy kicsi. Kilométerekről látszik a poén, sokat nem újít, tudja az ember, mire számíthat. Persze sajnálom azért, mert most lett volna lehetőség újítani, de ez nálam még nem kasza szint.
-
viharhozo
addikt
válasz
Ragnar95 #16473 üzenetére
A tévéknél mindig sok hulye dontes szuletik az egesz vilagon, vmiert ott szeretnek koncentralodni a kontraszelektaltak.
Viszont bizonyos dolgokba mi nem latunk bele, tehat elkepzelheto, h egy ertelmetlen dontes mogott egy altalunk nem ismert szerzodes van. A nagy kihagyas oka lehet pl., hogy gyenge volt a nezettseg, de az adott csatornanak kotelezo leadnia a sorozatot (mert ezt vallalta a szerzodesben), es ennek megfeleloen le is adja.
A "ha megvette, miert nem adja le" szinten nem mindig igaz, a sorozatokat jellemzoen az anyaceg veszi meg, o meg kvazi ingyen adja tovabb a csatornainak. De itt is lehet olyan kikotes, h mondjuk minden orszagban le kell adni vmelyik csatornan az adott sorozatot.
A magyar piac egyebkent se tul angolszasz-kompatibilis, eleg belegondolni, h gyakorlatilag egyetlen szitkom se megy az orszagos csatornakon.
-
.LnB
titán
válasz
spammer #16430 üzenetére
"Sajnos baromi erőltetett lett így. Miért nem ért rá nekik ez az évad(ok) során fokozatosan felépíteni, őket?"
Ebben egyetértünk. És felesleges volt mindenkit beletuszkolni az első részbe. Csak pár enemy maradt ki szinte.
Riddler volt a leggázabb, vagyis legerőltetettebb.Amúgy tetszett, nézni fogom.
Még is csak Dící!
TBBT
Első két rész megnézése alatt végig azon gondolkodtam, hogy elkaszálom ezt a sorozatot a francba már. (Másodjára, mert egyszer már megtettem) Nyoma sincs az eredeti hangulatnak, semmi geek cucc. Ez is ilyen párkapcsolatos sitcom lesz. Amy nevetségen gyenge. Wolowitz anyja nem érdekel. Raj háttérbe van szorítva.
Még kap egy pár részt mert a Wolowitz - Sheldon tanár diák dolgon nagyon röhögtem. De nem hiszem, hogy ezt az évadot végignézem már.Kíváncsi vagyok Wolowitz-éknak mikor lesz gyerekük...
-
callmeakos
veterán
válasz
spammer #16461 üzenetére
De ami az igazi gáz a dologban, hogy az RTL előre megmondta hogy nem végleg veszik le a műsorról, mindösszesen csak 6 hétre, még fut a Celeb vagyok. Innentől fogva nem értem mi a felháborodás oka? Az a 6 hét gondolom, de ez meg a vicc kategória. Amúgy én bevallom töredelmesen, fáradtabb óráimban én vagyok ezzel a Celeb Vagyokkal. Legalábbis azokkal a részekkel, amikor Balázsék a vérbe szivatják a sok félkegyelműt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
tDr1v3r #16471 üzenetére
De pont ez az,h az általam említett sorozatokat nem passzolták le, hanem a nagyok folytatták pár hónap kihagyás után az évad közepétől, ez az, amit nem értek...
Az még oké,h évad közepén rájönnek,h nem nézik és mást raknak a helyére, de itt nem ez történt, csak simán pár hónap kihagyással folytatták és nem egyszer történt ez meg nem egy sorozattal. -
|AP|
veterán
jól emlékszem, hogy a Breaking Bad is az RTL - en kezdett, aztán azt is csak úgy simán levették?
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #16461 üzenetére
Az a vicc,h a Szulejmán egy ZS kategóriás sorozat, a CGI olyan, h egy ötéves jobbat csinál és még a magyarországi forgatási díjra se futja, inkább ultragagyi CGI-al megcsinálnak egy "középkori várat", tehát nem hiszem,h túl drága lett volna a licensze...
Persze valószínűleg ígyis olcsóbb egy celeb showt leforgatni, bár nem hiszem,h annyival jobban járna ezzel pénzügyileg a csatorna, főleg, ha a nézettségcsökkenés miatti bevételkiesést is belevesszük az egyenletbe...
Amúgy amit nem tudok megérteni, hogy miért éri meg a csatornáknak évad közben felfüggeszteni 1-1 sorit (ld. NCIS, NCIS LA, Mentalista) úgy, hogy közben már x évaddal le vannak maradva és nem nyáron teszik nyári szünet címszó alatt és nem is ősszel nyári sorozat címszó alatt, hanem egyszerűen egy 24 részes évadot a 7. résznél felfüggesztenek, mert csak...Főleg, hogy feltételezem nem lehet részekre szóló licenszet venni, csak teljes évadosat, tehát még csak nem is spórolnak ezzel.
-
törölt tag
Jol latom, Wentworth Miller szerepel majd a The Flash-ben?
-
spammer
veterán
válasz
callmeakos #16457 üzenetére
Oké, ez lehet vicces, csak az a baj, hogy a szomorú valóságot tükrözi. Mármint ami az RTL-t és hasonlókat illeti. Nem azért, mert a Szulejmán olyan nagy valami (bár lehet, hogy nézhető szappan, én nem ismerem), de egyre inkább az a tendencia, hogy már szinte csak saját gyártású celebes fosokat adnak meg gagyi híradókat.
Jelenleg éppen (délutántól estig):
RETEK: Fókusz, Híradó, Konyhafőnök, Éjjelnappalbukarest, BK, Celebvagyok...
TV2: Tények, Jóban Rosszban, Zsaruk, Édes Élet, Frizbi
SuperTV2: Aktív, Tények, Hal a tortán, Édes Élet, Családi titkok, Hal a tortánPersze, nem kell nézni, mi nem is nézzük, de az idősebb nézők nem torrenteznek, azt nézik, ami van. És kurva szomorú, ha már egyébként egy jó nézettségű (és ezáltal kedvelt) török szappant is levesznek műsorról, mert a megélhetési celebek megint fontosabbak. És amikor van is sorozat, az is kimerül a tucatnyomozósokban (mondjuk legalább annyi van).
Szóval lehet, hogy vicces, de jogos reakciók. Elkezdenek adni valamit, a nézők nézik, megkedvelik, aztán puff, leveszik műsorról, ígyjárás... És itt még az sincs, hogy a gyerek/unoka letorrentezi nekik, mert nem hogy szinkron, de még felirat sincs.
Van ez így amcsi csatornáknál is, elég akár a kaszákra gondolni (első évad közben vagy után). Ott is van ám felháborodás.
(Jó, persze az durvább, mert itt még visszakerülhet műsorra, de akkor is, na...).
-
kexksz
addikt
válasz
callmeakos #16457 üzenetére
Ritkán van, hogy a választásokon kívül rájövök, hogy az emberek akikkel napi kapcsolatban állok mennyivel intelligensebbek az átlagnál. Ez egy ilyen pillanat.
-
aizen92
addikt
VEEP. OMG Zseniális sorozat!
Köszi az ajánlókat! kár, hogy ilyen rövidke. Hamar ledarálom
-
Pearce
aktív tag
válasz
callmeakos #16453 üzenetére
Minden nyamvadt hír alá oda kell kommentelni, hogy "miéééééért?????".
Bár nem gyenge a nézettsége, ez tény:
"RTL Szulejmán: 789e (26,6% SHR), 18-49: 315e (23,7% SHR)"
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jaja, gondoltam majd kaja közben olvasgatom egy kicsit, de nem tudok közben enni.
Igazi rape, ami ott megy, kiraknak egy Fókuszos hírt, egyből jön a Szulejmán, kiraknak egy Barátok köztös hírt, Szulejmán ott terem. Hihetetlen komolyan, nem a 90-es években vagyunk, basszus, az internet világában ennyi felbőszült népharagot egy sorozat miatt, elképesztő.
Amúgy ez a Szulejmán egy ilyen standard szappanopera, nem?
-
cattus
addikt
válasz
Azért az eléggé elszomorító, hogy egy Szulejmán váltott ki ilyen reakciókat.
-
aizen92
addikt
válasz
ilyen nincs!!!
Ezt le kéne menteni az utókornak!
Mindjárt egy mérges anyuka rendel egy 5000 gépből álló zombihálót és bruteforceolják az RTL-t.sírok
-
callmeakos
veterán
Habár ez is sorozat, erről azért nincs szó. Az RTL levette a műsorról a Szulejmánt, erre a Facebookon lincshangulat tört ki
Több tucat felbőszült nő hordaként támadott rá a csatorna FB oldalára, teljesen kikelve magukból. Érdemes felnézni, és percek óta sírok a röhögéstől -
DNReNTi
őstag
Hola
Manhattant nézi valaki? Nagy reményekkel kezdtem neki, most lepörgettem az első három részt, és ugyan nagyon tetszik a megvalósítás és a 40-es évek világ, mégis egyre vontatottabbnak érzem, mintha nem akarna egyről a kettőre haladni. Aki már előrébb jár, plíz nyugtasson meg, hogy be fog ez indulni. -
Ace owner
addikt
Mikor lesz Blacklist felirat azt tudjuk?
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #16445 üzenetére
Hmm nem is tudtam, hogy szerepelt egy filmben Batman és Catwoman
Lehet, ideje lenne megnézni a régebbi Batmaneket is, csak ígyis annyi klasszikussal vagyok "adós", hogy nem tudom, mikor tudnék sort keríteni rájuk.
3.3 azért kicsit túlzás, annyira szerintem nem volt gagyi az a film, bár nyilván nem a Batman filmekkel kell összehasonlítani, de szerintem egy 6/10-et simán megérdemel, mert 1x bőven nézhető film. -
Ragnar95
félisten
válasz
tDr1v3r #16427 üzenetére
SPOILER!!!
Mondjuk ja, gyanús volt a macskás jelenet + az állandó ugrálása miatt
spammer: gyanús volt, csak azt nem tudtam,hogy kapcsolódik ő a Batman sztoriba és Gothamhez, nagyon régen láttam a Catwoman filmet. Mondjuk az valóban igaz,h nagyon sok mindent lepleztek le már a pilotban, nem tudom, milyen meglepetéseket tartogat itt még a sztori, de szerintem tutira tartogat
(#16441) spammer: mondjuk McConaughey már a Dallas Buyers Clubban elég jól bizonyította, hogy alkalmas a drámai szerepek alakítására is szerintem, szóval nála annyira nem volt meglepő azután már, amit a True Detective-ben nyújtott, de ettől még ez semmit sem kisebbít a TD-beli teljesítményén. -
spammer
veterán
válasz
tonyrulez #16440 üzenetére
Szerintem nem kell aggódni.
McConaughey is le lett írva a romkomok után, aztán láttuk, mit művelt. Vaughn valószínűleg nem lesz azon a szinten, de talán a karaktere sem fog megkívánni annyit (meg eleve más is lesz, hiszen nem zsaru). Az HBO nem dob oda egy ilyen szerepet valakinek, ha nem alkalmas rá, legalábbis eddig nem igazán volt rá példa szerintem.
És akkor nagyon úgy néz ki, hogy valószínűleg Taylor Kitsch kerül majd a nyomozócsaj (valószínűleg Rachel McAdams) mellé. Miatta sem kell aggódni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #16429 üzenetére
TV.com forrás
Hát nem tudom hogy ebből mi lesz -
spammer
veterán
válasz
callmeakos #16436 üzenetére
Azt azért nem nehéz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #16431 üzenetére
Hoppa tenyleg, van uj resz.
-
tonyrulez
őstag
POI 4.1
Pont tőlem párszáz méterre kezdődik az évad
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spammer #16430 üzenetére
Az én ötletem az, hogy nagyon gyorsan rá akarnak jönni, melyik karakter szimpi a nézőknek és arra építeni a kövi évadokban (ha lesznek).
Más: Person of Interest negyedik évad jól kezdődik, benne vagyunk a tévében.
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 2x01
Aztabüdös.... -
spammer
veterán
válasz
tDr1v3r #16424 üzenetére
Anakronisztikus, nem rossz így sem, szerintem. Lehetne említeni a mobiltelefont is, ugye.
Bár én jobban örültem volna, ha mondjuk teljesen 70-es évekre veszik az egészet, és nem látok egy tetves mobilt sem, se laptopot, se egyéb kütyüt. Teljesen noir, detektívsztorit lehetett volna csinálni. De még így is lehet jó, csak ahhoz jó írók kellenek. Félek, hogy nálam ez az a kategória lesz (megint), amit a képi világért, hangulatért és a lehetőségek miatt követek majd, és nem azért, mert annyira izgalmas vagy jól megírt lesz. Remélem, hogy nem lesz igazam.
(#16426) Ragnar95
Gotham 1x01
[SPOILER]
Nem esett le, hogy az a cicalány, a leendő macskanő?Eléggé a képünkbe nyomták az összes karakternél, hogy ki-kicsoda. Sajnos baromi erőltetett lett így. Miért nem ért rá nekik ez az évad(ok) során fokozatosan felépíteni, őket?
[/SPOILER] -
spammer
veterán
válasz
negyven2 #16425 üzenetére
Forrás?
Egyébként így már kevésbé szimpatikus a dolog: korrupt zsaru, maffiózó, és akkor lesz a csaj, akik gondolom le akarja majd leplezni őket. 8 részben.
Ja és 2015 második felében? Eddig arról volt szó, hogy nyáron jön. Bár ha július-augusztus, akkor valóban a második felébe csúszik.
-
Viszlát
addikt
-
Ragnar95
félisten
Gotham S01E01
Zseniális hangulat, nagyon átjött a '70-80-as évek New Yorkja, hiszen elég egyértelmű,h Gothamet arról mintázták, jók a díszletek, jelmezek. A város romlottságát is elég jól átadta a sztori és a szereplők, amit már a Batmanből is megismerhettünk.
Maga az alapötlet nem rossz szerintem, hogy a Batman történet előzményét ismerjük meg szuperhősös helyett nyomozós, krimi-köntösben, de a sztoritól nem kell sokat várni, tele van klisékkel az egész, bár ettől még élvezhető sorozat marad, csak nem szabad túl nagy mélységeket várni tőle.
SPOILER!!!
Ennyi klisét elsütni, mint ami itt volt, nehezen lehet. Jó zsaru-rossz zsaru, a maffia megmenti az újonc jó zsarut, kiderül, h az apja nem az volt, akinek megismerte, a menyasszonya füle mögött is vaj van, bár erről ő még nem tud, aztán döntés elé állítják és azzal a gagyi trükkel jót cselekszik, majd kiderül,h hiába...
Viszont kíváncsi leszek, mit kezdenek azzal a tolvaj csajjal, aki figyeli Bruce-t, ebből még esetleg lehet valami.
A hangulat miatt mindenképp folytatom a sorit, remélhetőleg a klisékből képesek lesznek visszább venni és akkor teljesen jó lesz ez. -
negyven2
veterán
"Colin Farrell már korábban elkotyogta, hogy ő játssza A törvény nevében második évadának egyik főszerepét, az viszont már az HBO hivatalos bejelentéséből derült csak ki, hogy Vince Vaughn lesz a partnere. Illetve dehogy is a partnere: míg Farrell egy korrupt zsarut játszik majd, akit sáros főnökei és a maffia egyaránt zsinóron rángat, addig Vaughn egy maffiózót testesít meg, aki épp egy legális üzletbe kíván befektetni, mikor társát meggyilkolják, és ezzel egész birodalma veszélybe kerül.
A szintén nyolc, részenként egy-egy órás epizódból álló minisorozatot Nic Pizzolato írja, az első két részt Justin Lin (Halálos iramban 4-5-6.) rendezi majd, a forgatás késő ősszel kezdődik Kaliforniában: a premier valamikor 2015. második felében várható. A közeljövőben újabb szereplők bejelentését várjuk - lévén Pizzolato állítólag jelenleg minden színésznővel beszél, aki él és mozog Hollywoodban."
-
spammer
veterán
Gotham 1x01
Jó képi világ: díszletek, világítás, fények/színek. És kb. ennyi, sajnos. Borzalmasan rosszul írták meg a pilotot.
Számítottam rá, hogy túlzás lesz (maga a sorozat, a sok karakterrel), de hogy a pilotba ennyi mindent belezsúfolnak, ráadásul ilyen bénán, erőltetettre írva, arra nem. A feka csaj, Fish meg egy keménykedős, pózer, tucatgagyi karakter. Alfred sem lett jó. De a többiek sem nagyon remekeltek, bár erről a szar script és a rendezés tehet valószínűleg.
-
kexksz
addikt
Én nem voltam elájulva a Gotham pilottól, szerintem ~6.5/10.
-
bok92
addikt
A True Detective 2. évadától így sok mindent nem várok.
Na de az is lehet, hogy valami jó kis vígjáték sorozat lesz az egészből...
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #16399 üzenetére
Scorpion pilot
Atyaég, nem találok szavakat. Akciófilmekkel vetekszik némelyik jelenet, de komolyan. Plusz néha elég jó a fényképezés, amit egy magyar bácsi csinál.
És itt el is fogyott a jó.
Ez olyan sorozat, ami zsenikről szól buta embereknek buta módon közvetítve. Mivel nem 180-as IQ-val rendelkező emberek írják a forgatókönyvet, így nem is lehet jó ez a sorozat, de lehetne sokkal jobb is. Lendületes volt, de teljesen súlytalan.
A végén pedig az utolsó pár jelenet, hát az agyamat eldobtam tőle.
Még a második rész kap egy esélyt, de szerintem ezt a csatorna is kaszálni fogja. Ha nem, akkor bizony baj van az emberiséggel... -
Ace owner
addikt
Na még egy Jonah Hill x Channing Tatum duót bele és meg is vagyunk.
-
törölt tag
Sleepy Hollow s02e01
Jó kis kezdés volt ez, nálam letaszította a trónról a rég megbukott Supernaturalt. Noble bácsit nagyon szerettem a Fringe-ben, de itt valahogy nem igazán akaródzik tetsződni.
A sztori jól alakul, ha így folytatják, még 2 évad biztosan lesz. A végén a csillagkapu feeling nagyon jó volt -
gyuromoj
veterán
-
negyven2
veterán
Colin Farrell and Vince Vaughn confirmed to star in second season of True Detective
-
lsc
nagyúr
Üdv
Extant 13. részéhez tud valaki magyar feliratot? Csak angolt találok.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest