Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Hol lehet ott rekeszelni? Ez így nem sokat mond.
Linkeltem a tesztet, látszik, hogy tök éles optika (még makró módban is), van némi hordótorzítás (Leica Q-ban még több) és kromatikus aberráció, de nem vészes, pont ettől lesz krémes a rajza.
Szerintem ez a "tesztábráról megmondjuk mi milyen" kevésbé működik. A való világ nem 2D. A legdrágább Hollywoodi filmekben se ilyen optikákat használnak, vajon miért. A Sonnar optika nem esik ebbe a "csapdába", aki ezt nem érti, az azt szajkózza, hogy 13 éve tervezték, miközben a Leica abból űz sportot, hogy a 60-as években optikáit gyártja újra. Annak ellenére, hogy zsákszámra jönnek az új optikák, mégis kevésről tudom elmondani, hogy igazán teszik a képe. Gyors 50-esből a filléres vintage optikák között is tudok sokat, ami már - nekem - teljesen jó, de szélesebb látószögnél már nem annyira.Azért, mert az X100VI a hype camera mintapéldája, ezáltal képminőségben sehol nincs egy RX1 "közepes, elavult" optikájához képest, de viszonylag kevés olyan személy van, aki ezen a körön kívül mond véleményt róla. Akinek tetszik úgy, hogy más kamerákkal is össze tudja vetni, nyilván elfogadja a kompromisszumokat, de vannak benne bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync