- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Jack72 #44501 üzenetére
Inkább e-infi-ről rendelem ~230-ért, ezt a 288-as árat nem nevezném akciónak, mivel február óta ennyi. Árukereső szerint decemberben volt itthon is 230ért, de azóta romlott az árfolyam is, szóval annyiért már nehezen lesz ismét itthonról beszerezhető.
Nekem is a nagyobb átfogása az előny, valamint hogy ez is 67mm-es szűrőt fogad ahogy a Sigma 16mm és a Sony 70-350mm is, és végezetül a stabilizátor benne bár A6700-nál annyira nem lényeges, de az A6400-on jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest