-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
miert rear-ben vagy?
Azért, mert a többinél az elején vannak próbavillantások és addigra a téma, már rég etlűnt mire megvan az igazi villantás!kovsol
Fill-flash - magyarul derítő vaku. Sajnos itt is többször villantás van. Mozgó témát ezzel nem tudok fotózni, legalábbis azt a pillanatot amit szeretnék, tuti nem!
Délután tudom megnézni pontosan a gépet és a fényképezőt, akkor tudok nyilatkozni pontosabban.
Mint írtátok bőven előfordul, hogy user error, csak még nem jöttem rá, hogy mi a gond!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest