Hirdetés
- Akciókamerák
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Kleroo #44100 üzenetére
9 éve van autóm, összesen nem költöttem annyit karbantartásra, mint amennyibe a nagyonkezdő fotós szettem van
Az más, amikor már mélyebben belemászok és veszek magamnak RS féket, futóművet, az már egy drága teleobi ára. De sok fotós nem csak kattintgat, hanem vesz magának nagy teleobi kitet vagy távcsövet, mechanikát, vízálló szettet, videós riget. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Kleroo #42771 üzenetére
Lézerprecíz diagnózis.
Ez tömény pszicho már itt amúgy.És ja, kiirtottad.
De a dicsőség marad az enyém, mert előbb léptem és utána irtottál, tehát már bennem is elindult valami.
(Csak vigasztalom magam nyugi)
Rohadjon meg a D810-ed is, olyat köp ki magából, hogy beszabehu és mocsok jó feeling használni is, pláne a felső kijelzőt ismét látva óóó bekönnyeztem majdnem
, sajnos a Nikon Z vonal és 1-2 Fuji is ezért vonz, de a Bigmád letépi a fél felsőtestem. (Mondjuk Te gyúrsz)..
Ezzel nem mennék el egy dél-amerikai kalandtúrára, de lehet még egy Oly tücsökpöccsel sem, azért is levágják a fél karom egy sikátorban vagy őserdőben.. vinnék vmi filmes leütött-kopott kompaktot ebay-ről, a tekercseket meg küldeném haza valami nagyobb városból postán. LéL.
-
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Kleroo #42299 üzenetére
Van most annyi "beteg" ötletem kicsit felrázni magam, .. jósááááág.
Van amúgy egy Nikon F -> Sony E adapter, amivel még az Eye AF/tracking is megy Nikkor AF-S esetén, na ez a legbetegebb ötlet
Viszont drága. De legalább jó, ha meg akar betegedni az ember.
(Nikonokat ahogy olvasom, híresen szar adaptálni Sony-ra, erősek a kompromisszumok, ez elvileg ahogy nézegettem a legjobb már egy ideje). Bár egy kánon 70-200 IS II móka, meg a beteg 1.2-es L-ek.. már csak brahiból is.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Kleroo #42272 üzenetére
Mi, hogy ? Történt vmi gebax ?
Ha most szállnék be, nem szállnék be.
Beindult egy újabb tech leap Sony-nál, a global shutter-el, csak a base iso "kell", hogy lentebb szálljon (vagy ki tudja, kell-e), de mindenesetre ami most még A1-ben van, az le fog jönni a többibe is, 1-2 év szvsz. R frissítés az V miatt nem lesz egyhamar, de ha RV célkeresztben, érdemes RIV-re is vetni egy pillantást (ár/érték és megvan a 2.8 kitobi is mellé), amúgy meg ha nem R vonal, akkor "sima" AIV, ezek az említett vázak AF-ben nagyon jók, a többi meg apróság, amikkel (vagy nélkülük) lehet élni
Azaz, 1st world problems..
Egy kis 8-bit, egy kis rolling shutter, egy kis kijelzőfelbontás jajnemelég éssatöbbi .. totál a teljesen jó
red linegreen line fölött megy a diskurzus nagyjából mindenről, szóval tényleg, masszív 1st world problemz. Kivéve mikor beragad a redőny, de arra nem sok váz hajlamos, csak 1-2, ahogy láttam.Viszont engem audio-s totyikban egy digiben elég jártas koma meggyőzött arról - bár Te is mondogatod már egy ideje - hogy 12MP mi mindenre elég. Szóval egy jövőbeli A7 nálam az RIV után/mellé tuti valami S-es lenne
Talán már karcolják majd a kövi modellel a 16MP-t addigra
és úúúúúú... tv-ben is inkább csúcs 4K mint kompromisszumos 8K, akkor is, ha 85".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest