Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hyperspace
őstag
válasz
hyperspace #50548 üzenetére
Sztornó, a novemberi frissítés az
-
hyperspace
őstag
Most érkezett egy frissítés xf85-re, de sehol nem találok róla leírást. Más is kapott?
-
moka1977
csendes tag
sony kd43xe8096 tévém van, ma feldobta a tévé hogy új frissítése van, valaki tapasztaltalt vaalamit az új frissítéssel kapcsolatban? Én nem raktam még fel, mert jól működik a tévém. Mi lehet az újdonság?
-
törölt tag
FHD tévén (55w809c) használ valaki Plex szervert?
Ha Plexel játszom le a tévén egy filmet,ami a számítógépemen van, kiírja,hogy 5.1, vagy DTS a hang, viszont a tévéből csak sztereo hang megy ki az erősítőre,optikain keresztül. -
TCr
veterán
Srácok, 100 Mbps LAN-nal rendelkező S905 boxoknál jól működik az USB-s gigabit adapter.
Vajon a Sony tévéknél is (XE85, XF90) működhet? -
-
ProEvoFan
nagyúr
Igazából a félelmem az, hogy ha a ps5 támogatja a hdmi 2.1et és nekem nem olyan TVm van, akkor miről maradhatok le?
Ahogy írod semmiről (szerintem sem, mert a 8K/30 pfs szinte lehetetlen lesz, a 4k/30fps a betonbiztos, az álom meg a 4k/60fps, ami maximum az indie játékoknál lesz), szóval igazából teljesen mindegy ha nem 8Kn akarnék játszani.
(fasza az avatarod) -
TCr
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Akciós a Sony KD55XF9005. 270000 forint.
Jó vétel ill TV ennyiért?PS4 és filmek pörögnének rajta.
Ebben már van hdmi 2.1? -
törölt tag
Köszi mindenkinek! Ment a 3-as portra a kábel meg a limited is enhancedre.
-
Tegla80
addikt
válasz
#52221184 #50497 üzenetére
Ez lehet maga a cam modul is,mert azok is sok fajtak es tudasuak lehetnek. [link] .Szval ha azok elteroek vagy az azokon levo fw esetleg akkor az is szamithat. Vagy ha a 2keszulek nem konkretan egy vasarlas(es valszeg gyartas) akkor azok alkatreszei is elterhetnek mert pl maskep gyartodott mert kozben ez meg az lett olcsobb es az is jo bele es muxik vele....lehet picit lassabban kapcsol be amit Te pont kiszursz es megemlitesz itt.
Nehez tema ez,szval sztem engedd el azt a nehany mp-et.Tomas86
Erre meg annyit,h mindenki maskepp csinalja.(gondolja,mi a helyes.)
(nalad miert pont a hdmi1 lenne az? Amugy akinek az mhl vagy az arc a lenyeg az is irhatna,h miert nem azon van ahol. Nem vok okos es ezert En pl ugy kezdem uj eszkoznel(/jateknal,),h megnezem a beallitasokat.....jé van info es manual magyarul a tv-ben,h mit tud,mit hol talalok es mit,h allitsak,h jo legyen.Tudom En vok a hulye,h igy csinalom,de soxor boldogulok.)
-
törölt tag
Sziasztok!
Megvettem a Sony 55XF9005 tv-t. Szép és jó de a gondom vele, hogy HDMI 2.1 kábellel sem tudom PC-n az AMD driverben állítani a 2160p 10bit @60Hz-et. Ha 60Hz-en van a TV akkor semmit nem enged állítani, csak a 4:2:2 van mint választási lehetőség és a 8bit. A készülék elvileg tudja amit akarok tőle, a kábel meg 1000%, mert LG, Philips-nél kitünően működött. A beállításokban átállítottam az “External” menüben a Limited-et Full-ra, ott írja is hogy 4:4:4 meg stb.
Direkt azért vettem ezt a Sonyt, hogy 4k-ban tudjam nézni a 10bit HDR filmeket min 60Hz-en, hogy ne szagasson a desktop pl egérmozgásra. -
Denonavr
csendes tag
Én is így jártam még januárban a MM-ban. Néztük a képminőségbeli különbséget a q70 (320 ezer) és az XF9005 (270 ezer) között, és mondtam Neki, hogy győzzön meg, hogy miért nem a Sony-t vegyem. Értelmes mondatokat nem nagyon tudott összerakni, a végére annyi összejött neki, hogy az android miatt. Ő viszont nem Samsung promóter volt, sima eladó. Egyébként Ők is a csak a Samsungot tolják, voltam bent többször, mindig máshoz mentem.
-
AL
addikt
Sziasztok ! Az MM ben nagyon kedvező áron van a Sony 55xf9005: 270 ezer és ebből 10 százalék ajándékkártyán visszájár. Üdv.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
salapp #50510 üzenetére
A tényleges árba én a k+f-t beleképzelem. (Egyébként érdekes tény, hogy anno azt hittem hogy az elektronikai iparban van a legnagyobb k+f, aztán kiderült a gyógyszeriparban 10szer ennyi van).
Iphone-nál szokták ezt csinálni, hogy összelegózzák az alkatrész árakat, hozzáteszik a k+f és összeszerelés költségét majd a végén hümmögnek mennyival kisebb a végösszeg, mint a valóságban.
De pl ezt a mértékű reklámozást, nyomakodást én nem számolnám bele a tényleges árba, míg mondjuk a vámokat/adókat igen. -
mano42
aktív tag
Megjelent egy youtube frissítés megoldották a 4k hét bútor. Ismét tökéletes.
-
salapp
addikt
válasz
ArthurShelby #50509 üzenetére
Ez a "tényleges ár" dolog eléggé értelmezhetetlen legtöbbször. Hiszen borzasztó sok K+F van egy cég életében, mire a termék működőképesen a fogyasztó elé kerül. (marketingköltséget, logisztikát, viszonteladókat, vámokat szándékosan nem említem).
Majdnem olyan, mintha a magánkórházban kérdőre vonnánk a sebészt a műtét után, hogy "mi került ezen ennyibe, hiszen a sebvarró+műtő fertőtlenítő szerek+elhasznált áram+stb.." De amíg eljutott oda, hogy felelősen műthetett.
Samsung meg szutyok, még a háztartásai gépeik vételi lehetőségéről is lemondanék, ha cserében kipusztulnának a szórakoztató elektronikából ezzel a hozzáállással.
Olyan, mint a tejiparban a Danone. -
ArthurShelby
addikt
válasz
Pamocza #50499 üzenetére
Lehet, hogy nem eladóval találkoztál, hanem promóterrel. Pl MM-ban vannak Samsung promóterek, de Euronics-ban is. Ők nem a MM-től kapják a fizetést, hanem a Samsungtól (pontosabban egy kokuszigeteki szamlarol, és 2részletben, mert nyilván kevesebb időre vannak bejelentve), van egy szerződése a Samsungnak a MM-tal, hogy ott lehetnek a promótereik.
Egyébként még mikor az s7 volt az új csúcs telefon, akkor volt olyan is, hogy 5000Ft-ot kapott a telenoros eladó, ha s7-et vettek tőle, 2-3 ezret, ha a5-öt (karácsonyi időszak volt).Ezekután durva belegondolni, hogy mennyi lehet egy termék tényleges ára, ha van pénz promóterre, telenoros eladó pénzelésre...
-
donw3ga
őstag
Sziasztok, lecseréltem az előző panasonic TV-met egy Sony KD-49XG7096-ra. Sajnos a nason (minidlna) lévő mp4 fájlokat nem listázza ki a TV így lejátszani sem tudom őket (USB eszközről nincs gond). A panasonic TV-n ez gond nélkül működött sőt minden más itthoni eszközön megjelennek ezek a fájlok. Mi lehet a probléma? Ennyit tud a TV? Üdv.
-
Celtis
veterán
válasz
Pamocza #50499 üzenetére
Már írták előttem is, de ugyan nézd már megaz MM "eladó" pólóján milyen logó van. Elég sok samsungos meggyőzőember sertepertél ott. Nem kell velük foglalkozni.
Az xf9... nagyon jó TV. Messze nem tökéletes, de jól teljesít. Samsungból legalább Q70-et kellene venned, és mit ad isten, az nem is olcsóbb. Én személyes elkeserítő tapasztalatom* alapján az ellenségemnek sem ajánlanám a Samsungot. Az ügyfélszolgálatszívatás pedig még ennél is borzalmasabb.*A samsung által támogatott tartalom.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Pamocza #50499 üzenetére
Nem volt a pólóján samsung felirat? A samsung gyorsabb a külső meghajtó kezelésben, de a sony-nak sztem jobb a képe. Nekem a samsung kicsit túlszaturált/mesterséges, a Sony természetesebbnek tűnik. Valamint VA paneleknél oldalról a fakulás sztem jobban kijön a samsungnál(főleg a 156e forintosnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest