Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz
junior19 #42003 üzenetére
Arra válaszoltam amit egyszer már a múltban leírtam, sajnálom ha a kettő együtt olvasva nem volt értelmezhető.
A Cinema Pro csak addig volt jó amíg ki nem ismertem.
Filmeknél jó lehet, de játékoknál zsákutca!
Először nekem is tetszett, mivel még látványosabb ebben a módban minden effekt, árnyék, világos jelenet - de ennek ára van.
Ezeknél a készülékeknél teljesen elfogadott, sőt, ajánlott a 90-es kontraszt - 20 - 30-as fényerő mellett.
Az XDR - Local Dimming maxon alkalmazása is rendben kell hogy legyen, pláne, ha az alábbi eléggé " kímélő" beállításokra van ráküldve.
A TV megjelenítése, a homogenitást nézve, erősen hibás - Újra!!, legyen az TV adás, Game, vagy film.
Csinálok este egy resetet és minden lehetőséget ki vagy nagyon óvatosan fogok visszarakni .Joshi :
A max-ból vettem le eggyel...
Azért ettől ne boruljon már fel a készülék megjelenítése!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest