Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Amit én hámoztam ki a topicból az egy kicsit más, de lehet hogy én tévedek
Szal úgy vettem ki hogy van pár olyan 5900XT amin NV35GL chip van gyárilag, és az ellenállások is olyan pozícióban vannak a sapka alatt mint az igazi quadroknál. Ezek azok a kártyák amik nagyon magas UGS eredményt hoznak, és nemkell hardmod. A másik megközelítés pedig (mostanában ebbe az irányba ment el az a topic), hogy hogyan lehetne az ellenállások átforrasztásával megoldani ezt a kevésbé szerencsés 5900XT kártyákon.
Azt nem igazán értem hogy mi viszi rá a gyártókat arra, hogy tulképp quadro kártyákat adjanak el 5900XTként... de van akinek ez jól jön
Ami a radeonokat illeti, nekem is gyanús az az eremény, de tény hogy gyengébben muzsikálnak általában mint a geforce-ok. A fórumon nem találtam teljes specviewpref eredményt, csak 3dsmax6ra, feltelepítem és meglátjuk mekkora lesz a difi.
Az FX4000 átalakítás necces lesz, mert unwinder kijelentette még anno hogy nem lesz támogatás a 6x.xx szériás driverekhez, de kitudja ez még változhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal úgy vettem ki hogy van pár olyan 5900XT amin NV35GL chip van gyárilag, és az ellenállások is olyan pozícióban vannak a sapka alatt mint az igazi quadroknál. Ezek azok a kártyák amik nagyon magas UGS eredményt hoznak, és nemkell hardmod. A másik megközelítés pedig (mostanában ebbe az irányba ment el az a topic), hogy hogyan lehetne az ellenállások átforrasztásával megoldani ezt a kevésbé szerencsés 5900XT kártyákon.