Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kbalage2

aktív tag

válasz Atlantis #72 üzenetére

Amit én hámoztam ki a topicból az egy kicsit más, de lehet hogy én tévedek :DDD Szal úgy vettem ki hogy van pár olyan 5900XT amin NV35GL chip van gyárilag, és az ellenállások is olyan pozícióban vannak a sapka alatt mint az igazi quadroknál. Ezek azok a kártyák amik nagyon magas UGS eredményt hoznak, és nemkell hardmod. A másik megközelítés pedig (mostanában ebbe az irányba ment el az a topic), hogy hogyan lehetne az ellenállások átforrasztásával megoldani ezt a kevésbé szerencsés 5900XT kártyákon.
    Azt nem igazán értem hogy mi viszi rá a gyártókat arra, hogy tulképp quadro kártyákat adjanak el 5900XTként... de van akinek ez jól jön :DDD
    Ami a radeonokat illeti, nekem is gyanús az az eremény, de tény hogy gyengébben muzsikálnak általában mint a geforce-ok. A fórumon nem találtam teljes specviewpref eredményt, csak 3dsmax6ra, feltelepítem és meglátjuk mekkora lesz a difi.
    Az FX4000 átalakítás necces lesz, mert unwinder kijelentette még anno hogy nem lesz támogatás a 6x.xx szériás driverekhez, de kitudja ez még változhat ;)

Új hozzászólás Aktív témák